STORYWALL

ONDER EMBARGO en uitsluitend bestemd voor management Tandheelkunst

De tandarts kan best fijn zijn!

StoryWall in de uitvoering van behang op een vaste wand
StoryWall in de uitvoering van behang op een vaste wand

Wat is StoryWall?

StoryWall is een combinatie van drukwerk en een mobiele app die werkt met Augmented Reality. Door de app te openen en de camera van je mobiel of iPad op de muur te richten wordt de Augmented Reality geactiveerd, zie je het drukwerk in 3D tot leven komen en kun je minigames spelen. Spelletjes met Augmented Reality om een bezoek aan de tandarts/mondhygiënist een positieve belevenis te laten worden! Meedoen kan vanaf € 885,- inclusief BTW. (combinatie van 3 stickers en jaarlicentie van de app)

Waarom spelen en Augmented Reality als afleiding?

Uit diverse Evidence Based onderzoeken is gebleken dat afleiding tot stress- en pijnreductie leidt. StoryWall speelt hierop in en zorgt voor afleiding van kinderen, door ze een geheime wereld te laten ontdekken op de muur.

De setting van witte doktersjassen en witte muren kan de spanning verhogen, zeker voor jongere patiënten kan dit zelfs een hoop stress veroorzaken. Met het StoryWall Augmented Reality behang of de StoryWall verplaatsbare wand wordt de ruimte veel vriendelijker en in combinatie met de Augmented Reality-experience zorgt het voor de gewenste afleiding.

De techniek die StoryWall gebruikt, maakt het mogelijk interactieve muren in te richten. Het kind kan samen met zijn/haar verzorgers (of alleen) met de app op zijn/haar mobieltje zien wat voor wereld verborgen is op de muur waar ze naar kijken. Leuke diertjes komen tot leven op de muur, waar vervolgens meerdere interacties mee gedaan kunnen worden. Het prikkelt de fantasiewereld waar het kind zo in op kan gaan dat het nauwelijks nog aandacht heeft voor de omgeving en wat er komen gaat.

Je kunt ervoor kiezen om de graphics te tonen in de vorm van behang, een grote verplaatsbare wand of stickers.

Studio Bleep zorgt voor de complete eenmalige installatie en neemt ook het onderhoud op zich. Hierdoor is StoryWall een plug-and-play oplossing. 

Patient Journey

Bij het in gebruik nemen van StoryWall staat de gehele 'patiënt journey' centraal. De interactieve muur is de ‘hoofdattractie’, afhankelijk van de ruimte(s), plaatsen we muurstickers bij binnenkomst en eventueel in de gangen en/of in de praktijkruimte. Na een spannende ingreep/behandeling kunnen dapperheidsstickers meegegeven worden. Hierdoor kunnen kinderen thuis ook nog even verder spelen. Op deze manier houden we rekening met het gehele bezoek dat de patiënt aflegt in je praktijk en erna.

Waarom de combinatie met De Lieve Tandarts?

Platform De Lieve Tandarts ondersteunt van harte initiatieven die leiden tot het wegnemen van drempels om (weer) naar de tandarts of mondhygiënist te gaan. De Storywall is zo'n initiatief voor kinderen. Het buigt de ervaring van kinderen om: door augmented reality (de schildpad zie je in 3D dwars door je telefoonscherm heen zwemmen!) en spelletjes wordt de aandacht afgeleid. Er  is inmiddels al veel ervaring opgedaan in ziekenhuizen. Het afleiden kun je blijven volhouden totdat de behandeling begint. Je kunt bijvoorbeeld al een paar stickers bij de ingang plakken, behang of een verplaatsbare muur (een grote banner) in de wachtruimte plaatsen, en vervolgens stickers aanbrengen in de gang naar de praktijkruimte. Zo kan het kind blijven spelen tot in de behandelstoel.

 

We zijn benieuwd welke mondzorgpraktijk als eerste ook een praktijkruimte durft aan te passen zodat het spelletje tot in de stoel voortgezet kan worden. Echt een revolutionair initiatief!! 

Zie voor bestelformulier onderaan deze pagina


Behang
Behang
Verrijdbare muur
Verrijdbare muur


StoryWall is er in 2 thema's:

1. StoryWall ColorDive

StoryWall ColorDive is een rustgevende onderwaterwereld bestaande uit drie verschillende markers: de schildpad, visjes en kwallen.

Schildpad

De schildpad is bedoeld voor de wat jongere kinderen. De schildpad zwemt een rondje door de ruimte. Wanneer je de schildpad aantikt, speelt een animatie af (de schildpad draait zich bijvoorbeeld op de rug).

De spelletjes

Bij de visjes en de kwallen kunnen kinderen een kort spelletje spelen. Het spel duurt 45 seconden, maar is makkelijk meerdere keren achter elkaar te spelen. Hierdoor hoeven kinderen niet uit de spelbeleving gehaald te worden wanneer ze de praktijkruimte ingaan. 

2. StoryWall Jungle

StoryWall in Jungle thema. Op deze muur staan verschillende jungle-diertjes. StoryWall Jungle heeft 4 verschillende markers: een leeuwaapje, kikkers, een vogeltje en vlinders.

Het fotospel

Probeer alle dieren op het behang op de foto te krijgen. Richt de camera op een van de dieren, dus of op het leeuwaapje, op de kikkers, op het vogeltje of op de vlinders en probeer het diertje 3 seconden in beeld te houden. Dat kan nog best een uitdaging zijn, want rustig blijven zitten doen ze liever niet. Na 3 seconden maak je een foto. Er zijn een aantal foto’s bij elk dier te vinden. Heb je alle foto’s van het leeuwaapje gespot, dan verdien je de leeuwaapjes- badge. Heb je alle badges verzameld, dus alle foto’s van alle dieren weten te ‘snappen’? Dan win je de ultieme verzamel-badge! 


StoryWall producten & prijslijst (Alle prijzen zijn inclusief BTW)

 

De App/licentie

De App is voor de patiënten gratis verkrijgbaar in de Google Play Store en Apple App Store. Op licentiebasis krijg je een unieke inlog met daarachter een eigen omgeving in jouw huisstijl met plek voor persoonlijke informatie. Dit biedt ruimte voor onder andere informatie over jouw organisatie of extra uitleg over de StoryWall ervaring in jullie organisatie. De licentiekosten voor de App zijn 425 euro per jaar.

 

StoryWall Stickers

Muurstickers

StoryWall is te verkrijgen in muurstickers van 60 bij 60cm.

StoryWall ColorDive

Je ontvangt een setje van 3 stuks waarop (1) de schildpad, (2) de grote paarse vis en (3) de grote en kleine jellyfish afgebeeld zijn of 1 van de stickers. Deze kunnen bijvoorbeeld in de wachtkamer of in een andere ruimte dan het behang het kind alvast voorbereiden op de StoryWall ervaring.

StoryWall Jungle

Je ontvangt een setje van 4 stuks waarop (1) een aapje, (2) een vogeltje, (3) kikkers en (4) vlinders zijn afgebeeld. Deze stickers kunnen in de wachtkamer geplaatst worden in een andere ruimte. Deze stickers werken ook met de AR-app. 

muurstickers storywall 60 x 60 cm
muurstickers storywall 60 x 60 cm
verplaatsbare wand Storywall 20 x 228 cm)
verplaatsbare wand Storywall 20 x 228 cm)

StoryWall behang

 

Het behang van StoryWall is in elk gewenst formaat aan te schaffen, zodat het op elke muur er goed uitziet. Indien nodig beschikken we over een speciale antibacteriële coating, waardoor het behang ook geschikt is in ruimtes waar hygiëne extra belangrijk is. Het plaatsen van het behang is bij de prijs inbegrepen.

€ 450 per m2 

Prijslijst pakketten (inclusief btw)


Ja, ik bestel graag de Storywall via Platform De Lieve Tandarts (CONCEPT, nog aan te passen)

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


NB

 

De Lieve Tandarts is geen partij in het contract dat je aangaat met de leverancier (Studio Bleep), wij zetten het bestelformulier slechts door naar de leverancier. Zij verzorgen behalve de levering ook de facturatie, garantie en dergelijke.


Volg De Lieve Tandarts op Facebook

Volg De Lieve Tandarts op Twitter

Volg De Lieve Tandarts op LinkedIn

Volg De Lieve Tandarts op Instagram

Volg De Lieve Tandarts op Google


Ook meedoen met Platform De Lieve Tandarts?

Blijf op de hoogte

De Lieve Tandarts

Platform voor lieve tandartsen

Raadhuisstraat 2-4

1861 KS Bergen (NH)

info@delievetandarts.nl

Gratis nieuwsbrief ontvangen?Kies je taal


PsyNed is partner van De Lieve Tandarts
psyned is partner van De Lieve Tandarts