Bergen, 29 mei 2019

2 jaar De Lieve Tandarts

Op 29 mei 2017 werd de handtekening gezet onder de oprichtingsakte van Platform De Lieve Tandarts. 

Inmiddels staat de teller op 86 deelnemende praktijken en hebben we via onze bemiddeling ruim 3.600 patiënten mogen aanmelden bij een lieve tandarts- of mondzorgpraktijk. Ongeveer een kwart van hen was angstig. Ruim een derde was al langer dan 5 jaar niet meer naar een tandarts of mondhygiënist geweest. 

Een onbekend aantal patiënten heeft zich rechtstreeks gemeld bij een aangesloten tandarts- of mondzorgpraktijk doordat ze - bijvoorbeeld - op hun mobiel onze advertentie zagen en geklikt hebben op het telefoonnummer van de desbetreffende praktijk.

Het platform voorziet in een behoefte. We zijn blij met de tandartsen, mondhygiënisten en tandprothetici die hun nek hebben uitgestoken door te kiezen voor De Lieve Tandarts. 

En onze missie? Die blijft staan, want we zijn er natuurlijk nog lang niet. Er zijn 800.000 mensen die thuisblijven omdat ze niet naar de tandarts durven, 3.5 miljoen Nederlanders die pas gaan als het pijn doet of als het financieel een keertje lukt. Daar valt nog heel veel te winnen. 

 

Maresa is al vanaf de start aan boord. Later kwamen daar Mark en Fabian bij en onlangs Ilse en Anneli.

Dank voor jullie steun!

 

Maresa, Ilse, Anneli, Fabian, Mark en Jan Henk


Blijf op de hoogte

De Lieve Tandarts

Platform voor lieve tandartsen

Dravikweg 10

1861 XP Bergen (NH)

info@delievetandarts.nl

Gratis nieuwsbrief ontvangen?Kies je taal


PsyNed is partner van De Lieve Tandarts
psyned is partner van De Lieve Tandarts

Volg ons nu ook op instagram: 

Neem contact op via Whatsapp business: