De Relaxmaker

De Relaxmaker is een videobril die je laat ontspannen voor en tijdens de behandeling bij de tandarts of de mondhygiënist. Natuurbeelden zorgen ervoor dat je aandacht afgeleid wordt,  zodanig dat je wel contact houdt met de behandelaar en  controle houdt over wat er met je gebeurt. De Lieve Tandarts beschouwt de Relaxmaker als drempelverlagend voor patiënten die opzien tegen de behandelingen. Daarom promoten we de Relaxmaker via ons platform.

Zie voor bestelformulier onderaan deze pagina


Onder meer onderstaande bij ons aangesloten tandartspraktijken gebruiken de Relaxmaker al:

 

Amaliakliniek Kerkrade

Tandartspraktijk van der LeeInformatie van de fabrikant van de Relaxmaker:

 

De RelaxMaker is een videobril met player met speciale natuurbeelden. De videobril is compact van formaat, maar als je hem opzet merk je het grootse effect. De combinatie van beeld en geluid geeft je het gevoel dat je door een prachtig herfstbos loopt, aan een kabbelende rivier zit of uitzicht hebt op de ruisende branding. En dat allemaal vanuit de tandartsstoel! Natuurbeelden hebben een wetenschappelijk bewezen rustgevend effect en  zorgen ervoor dat je aandacht afgeleid wordt,  zodanig dat je wel contact houdt met de behandelaar en  controle houdt over wat er met je gebeurt. De patiënt is meer ontspannen en de behandeling verloopt soepeler.

Het plug and play systeem is eenvoudig te bedienen door de patiënt en heeft een batterijduur van 8 uur. Tussen behandelaar en patiënt blijft oogcontact en communicatie  gewoon mogelijk.

Op vele manieren kunt u met de RelaxMaker het rendement van uw praktijk verbeteren. Sommige praktijken zien meer patiënten vaker langskomen. Ook patiënten met angst voor de tandarts besluiten eerder de praktijk te bezoeken. Hierdoor neemt de kans op ingrijpende behandelingen af voor deze categorie patiënten.

Ook zien zij de behandeling voor deze ‘angstpatiënten’ sneller verlopen, wat een lagere belasting voor de praktijk inhoudt. Andere praktijken weten juist nieuwe patiënten aan te trekken doordat ze zich onderscheiden met de RelaxMaker.

In alle gevallen zien de specialisten de behandelingen soepeler verlopen en bovendien prettiger, zowel voor zichzelf zelf als voor de patiënt.

 Aanschafprijs is € 1648, - exclusief BTW
Ja, ik bestel graag de Relaxmaker via Platform De Lieve Tandarts of vraag een proefperiode aan.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


NB

  • De Lieve Tandarts is geen partij in het contract dat u aangaat met de leverancier (Beter door Beeld BV), wij zetten het bestelformulier door naar de leverancier. Zij verzorgen behalve de levering ook de facturatie, trainingen, garantie en dergelijke.

Volg De Lieve Tandarts op Facebook

Volg De Lieve Tandarts op Twitter

Volg De Lieve Tandarts op LinkedIn

Volg De Lieve Tandarts op Instagram

Volg De Lieve Tandarts op Google


Ook meedoen met Platform De Lieve Tandarts?

Blijf op de hoogte

De Lieve Tandarts

Platform voor lieve tandartsen

Raadhuisstraat 2-4

1861 KS Bergen (NH)

info@delievetandarts.nl

Gratis nieuwsbrief ontvangen?Kies je taal


PsyNed is partner van De Lieve Tandarts
psyned is partner van De Lieve Tandarts

Volg ons nu ook op instagram: 

Neem contact op via Whatsapp business: