Decemberactie QuickSleeper

 

Bestel voor 12 december een QuickSleeper via ons platform en krijg korting tot € 743,- (bij 15 bestellingen of meer vanuit ons platform, zie blad hierboven).
(Exclusief voor leden van platform De Lieve Tandarts en goedgekeurde aspirant leden* ( bel voor de voorwaarden 06-54763177)

Zie voor bestelformulier onderaan deze pagina


Onder meer onderstaande bij ons aangesloten tandartspraktijken gebruiken de QuickSleeper al:

 

Tandartsen Kennedyplein 

Tandartspraktijk Surhuisterveen 

Tandartspraktijk Keijzershof 

Review Jeffrey Knip (tandartspraktijk Keijzershof): “Tijdens de Dental Expo heb ik de QuickSleeper aangeschaft. Ik ben direct begonnen hem te gebruiken en heb na een maand de Masterclass gevolgd. Nu gebruik ik hem bij iedereen. Iedere patiënt is helemaal onder de indruk en sommigen snappen er niks van dat hun tong, lip en wang niet meeverdoofd zijn. Echt heel gaaf.”

– Jeffrey Knip, Tandartsenpraktijk Keijzershof Pijnacker

 


"De QuickSleeper 5 is een uniek systeem om te verdoven. Verdovingen zijn efficiënter en comfortabeler uit te voeren. Dit systeem is ideaal voor zowel de patiënt als de behandelaar: het is pijnloos, werkt onmiddellijk, mislukt niet en geeft geen verdoofd gevoel (zelfs bij molaren met pulpitis). Er zijn geen bijkomende linguale of palatinaal injecties nodig, zelfs niet voor een extractie. Er is geen mandibulair blok meer nodig en er zijn ook geen post-operatieve bijwerkingen. Eén enkele injectie kan tot 8 tanden verdoven en er kunnen meerdere zones behandeld worden in dezelfde zittijd.

Hoe werkt het:

De rotatie van de naald maakt een gemakkelijke penetratie van het corticaal bot mogelijk om eenvoudig en snel de osteocentrale anesthesie toe te passen. Het handstuk wordt aangepakt als een pen om de beweging van de naald perfect onder controle te hebben (de bediening gaat via een draadloos voetpedaal). Al met al is er sprake van maximale precisie en controle.

De DHT naalden met een specifieke gepatenteerde hoek zorgen voor een pijnloze verdoving van de zachte weefsels en een gemakkelijke perforatie van het corticaal bot."

*verdien direct tot 50% van je lidmaatschap voor je eerste abonnementsjaar terug door de groepskorting op de QuickSleeper (korting kan oplopen tot € 743,- !) ( Bel voor de voorwaarden 06-54763177)


Download
Download de brochure over de QuickSleeper
Alles weten over betere anaesthesie door middel van de QuickSleeper? Lees dan de brochure.
QuickSleeper-brochure-nl.pdf
Adobe Acrobat document 2.1 MB

Bestel als lieve tandarts je QuickSleeper met korting via Platform De Lieve Tandarts
Bestel als lieve tandarts je QuickSleeper met korting via info@delievetandarts.nl of gebruik onderstaand bestelformulier

Ja, ik maak graag gebruik van de groepskorting bij het bestellen van de QuickSleeper via Platform De Lieve Tandarts

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


NB

  • Levering geschiedt op 15 december
  • De Lieve Tandarts is geen partij in het contract dat u aangaat met de leverancier (Straightdental), wij zetten het bestelformulier door naar de leverancier. Zij verzorgen behalve de levering ook de facturatie, trainingen, garantie en dergelijke.

Volg De Lieve Tandarts op Facebook

Volg De Lieve Tandarts op Twitter

Volg De Lieve Tandarts op LinkedIn

Volg De Lieve Tandarts op Instagram

Volg De Lieve Tandarts op Google


Ook meedoen met Platform De Lieve Tandarts?

Blijf op de hoogte

De Lieve Tandarts

Platform voor lieve tandartsen

Dravikweg 10

1861 XP Bergen (NH)

info@delievetandarts.nl

Gratis nieuwsbrief ontvangen?Kies je taal


PsyNed is partner van De Lieve Tandarts
psyned is partner van De Lieve Tandarts

Volg ons nu ook op instagram: 

Neem contact op via Whatsapp business: