Evenementen

Onze missie is tweeledig. Wij willen dat zoveel mogelijk Nederlanders naar de tandarts gaan. Tegelijkertijd willen we dat de tandartsen 'liever' worden zodat het eerste doel makkelijker wordt gehaald. Hiervoor zetten wij diverse middelen in, zoals onze support (buddies, breng- en haalservice, coaches), informatie (virtuele tandarts, online informatie) en tot slot onze evenementen. Een overzicht van deze evenementen is op deze pagina te vinden.

De Lieve Tandarts-Award

Voor deelnemende tandartsen

Elk jaar wordt in september de award voor liefste tandarts uitgereikt. Patiënten dragen hun eigen tandarts voor en op basis van stemmen, vakrapporten en mystery visits wordt de winnaar gekozen.

 

De eerstvolgende nominatieronde start in januari 2018.

 


Trainingen en workshops

Voor alle tandartsen

Elke tandarts een lieve tandarts: dat is een van onze kerndoelen. Op het moment dat Nederland alleen maar lieve tandartsen kent, is de drempel voor patiënten het laagst. Wij verzorgen daarom trainingen en workshops. Inschrijven voor deze trainingen en workshops zijn ook mogelijk voor tandartsen die (nog) geen officiële lieve tandarts zijn. Na succesvolle deelname kunnen zij zich opgeven voor een beoordeling en eventuele plaatsing in het lieve tandartsen-bestand.

 

Eerstvolgende workshop: ntb

 


Kennismaking met de klas

Maak kennis met de tandarts

Educatie is belangrijk, zowel voor tandartsen als voor de toekomstige generatie. Onderzoek wijst uit dat wanneer kinderen al vroeg naar de tandarts gaan, ze deze gewoonte later vaker voortzetten. Om dit te stimuleren, zijn er bij deelnemende tandartsen klasbezoeken mogelijk. Na een rondleiding, poetsles en korte controle heeft elke leerling een positieve kennismaking met een lieve tandarts achter de rug.