Foss Interactive Aquarium

Met plezier naar de tandarts. Kleur je vis in en laat hem tot leven komen in het digitale aquarium

Het Foss Interactive Aquarium is een een ontspannen manier om  combinatie van drukwerk en een mobiele app die werkt met Augmented Reality. Open de app, richt je iPad- of smartphone-camera op de muur, en zie het drukwerk in 3D tot leven komen. De spellen met Augmented Reality maken van elk bezoek aan de tandarts/mondhygiënist een positieve belevenis!

Waarom spelen en Augmented Reality als afleiding?

Uit diverse Evidence Based onderzoeken is gebleken dat afleiding tot stress- en pijnreductie leidt. StoryWall speelt hierop in en zorgt voor afleiding van kinderen, door ze een geheime wereld te laten ontdekken op de muur.

 

Met het StoryWall Augmented Reality behang of de StoryWall verplaatsbare wand wordt de ruimte veel vriendelijker. In combinatie met de Augmented Reality-experience zorgt het voor de gewenste afleiding.

 

Je kunt ervoor kiezen om de graphics te tonen in de vorm van behang, een grote verplaatsbare wand of stickers.

 

Studio Bleep zorgt voor de complete eenmalige installatie en neemt ook het onderhoud op zich. Hierdoor is StoryWall een plug-and-play oplossing. 

 Verrijdbare muur
Verrijdbare muur

Waarom de combinatie met De Lieve Tandarts?

Platform De Lieve Tandarts ondersteunt van harte initiatieven die leiden tot het wegnemen van drempels om (weer) naar de tandarts of mondhygiënist te gaan. De Storywall is zo'n initiatief voor kinderen. Het buigt de ervaring van kinderen om: door augmented reality (de schildpad zie je in 3D dwars door je telefoonscherm heen zwemmen!) en spelletjes wordt de aandacht afgeleid. Het afleiden kun je blijven volhouden totdat de behandeling of controleafspraak begint. Je kunt bijvoorbeeld al een paar stickers bij de ingang plakken, behang of een verplaatsbare muur (een grote banner) in de wachtruimte plaatsen, en vervolgens stickers aanbrengen in de gang naar de praktijkruimte. Zo kan elk kind blijven spelen tot in de behandelstoel.

 

We zijn benieuwd welke mondzorgpraktijk als eerste ook een praktijkruimte durft aan te passen zodat het spelletje tot in de stoel voortgezet kan worden. Echt een revolutionair initiatief! StoryWall producten & prijslijst (Alle prijzen zijn inclusief BTW)

App/licentie

De app is voor de patiënten gratis verkrijgbaar in de Google Play Store en Apple App Store. Op licentiebasis krijg je een unieke inlog met daarachter een eigen omgeving in jouw huisstijl met plek voor persoonlijke informatie. Dit biedt ruimte voor onder andere informatie over jouw organisatie of extra uitleg over de StoryWall-ervaring binnen je praktijk. De licentiekosten voor de app zijn 425 euro per jaar.

 

StoryWall Stickers

StoryWall is te verkrijgen in muurstickers van 60 bij 60cm.

 

De stickers zijn geschikt voor in de wachtkamer, eventueel als introductie op de volledige StoryWall-ervaring. Ze werken ook met de AR-app en zijn zelf te plaatsen. 

muurstickers storywall 60 x 60 cm
muurstickers storywall 60 x 60 cm

StoryWall ColorDive (thema 1)

Stickerset met 3 stickers

Je ontvangt een setje van 4 stuks met daarop een schildpad, grote en kleine kwallen, en paarsen vissen (of naar keuze één van de stickers). 

 

StoryWall ColorDive is een rustgevende onderwaterwereld bestaande uit drie verschillende markers: de schildpad, visjes en kwallen. De schildpad is bedoeld voor de wat jongere kinderen. De schildpad zwemt een rondje door de ruimte. Wanneer je de schildpad aantikt, speelt een animatie af (de schildpad draait zich bijvoorbeeld op de rug). Bij de visjes en de kwallen kunnen kinderen een kort spelletje spelen. Elk spel duurt 45 seconden en is makkelijk meerdere keren achter elkaar te spelen. 

 

 


StoryWall Jungle (thema 2)

Stickerset met 4 stickers

 

Je ontvangt een setje van 4 stuks waarop (1) een aapje, (2) een vogeltje, (3) kikkers en (4) vlinders zijn afgebeeld.

 

Het verhaal met de verschillende jungle-diertjes. StoryWall Jungle heeft 4 verschillende markers: een leeuwaapje, kikkers, een vogeltje en vlinders. In het fotospel moet je alle dieren op het behang op de foto krijgen. Richt de camera op een van de dieren en probeer deze 3 seconden in beeld te houden om je foto te nemen - lastig, want ze zitten niet stil... Er zijn per dier meerdere foto's te maken. Heb je alle foto’s van het leeuwaapje gespot, dan verdien je de leeuwaapjes- badge. Heb je alle badges verzameld, dan win je de ultieme verzamel-badge! verplaatsbare wand Storywall 20 x 228 cm)
verplaatsbare wand Storywall 20 x 228 cm)

StoryWall behang

 

Het behang van StoryWall is in elk gewenst formaat aan te schaffen, zodat het op elke muur er goed uitziet. Indien nodig beschikken we over een speciale antibacteriële coating, waardoor het behang ook geschikt is in ruimtes waar hygiëne extra belangrijk is. Het plaatsen van het behang is bij de prijs inbegrepen.

 

Binnen de twee thema's zijn alle spellen op de StoryWall te spelen.


Ja, ik bestel graag de Storywall

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Prijslijst pakketten (inclusief btw)


Belangrijke informatie

 

De Lieve Tandarts is geen partij in het contract dat je aangaat met de leverancier (Studio Bleep), wij zetten het bestelformulier door naar de leverancier. Zij verzorgen behalve de levering ook de facturatie en garantie.Blijf op de hoogte

De Lieve Tandarts

Platform voor lieve tandartsen

Raadhuisstraat 2-4

1861 KS Bergen (NH)

info@delievetandarts.nl

Gratis nieuwsbrief ontvangen?Kies je taal


PsyNed is partner van De Lieve Tandarts
psyned is partner van De Lieve Tandarts