GRIPNIX. VOORKOM BESMETTING VIA DEURKRUKKEN

De Gripnix monteer je binnen een minuut aan je bestaande deurhendel


Gripnix aan je deurklink. Voorkom besmetting.
Gripnix bestellen via De Lieve Tandarts


GRIPNIX. Productinformatie

Het verspreiden van infecties en virussen door middel van deurkrukken is bekend. Het verdient aanbeveling om het gebruik van vingers en de handpalm te vermijden. Vele van ons hebben al maniertjes gevonden, om met name bij deurkrukken in publieke ruimtes direct contact met de vingers en handpalm te vermijden. Met de komst van het Corona virus, is deze behoefte groter geworden.

Gripnix is speciaal hiervoor gemaakt. Dit opzetstuk, dat eenvoudig is te bevestigen met drie ty-raps, kan ideaal worden bediend met de achterkant van de pols. Het product biedt de mogelijkheid de deurkruk naar beneden te drukken, en vervolgens te duwen of te halen, gelijk aan hoe met een deurkruk van een deur wordt bediend, maar dan zonder vingers en/of handpalm.

 

Het product wordt vervaardig uit fiberglas versterkt polyamide met een toevoeging, waardoor het product antibacterieel wordt volgens de geldende ISO norm. Deze norm meet de aanwezige bacteriën na verloop van tijd, waarbij is vastgesteld dat meer dan 99.9 % van de bacteriën niet meer aanwezig zijn na 24 uur. Momenteel loopt er nog een proef volgens een ISO norm, waarbij tevens getest wordt of het product ook de status van anti-corona mag worden toegedicht.

Het product is door een Nederlandse firma ontworpen en wordt in Nederland vervaardigd. Patent is aangevraagd, en het ontwerp is voorgedragen voor “The DesignEuropa Awards 2020” (georganiseerd door EUIPO - het Bureau van Intellectuele eigendom van de Europese Unie). Vanaf slechts €35,- (inclusief BTW)


Ja, ik bestel de Gripnix via De Lieve Tandarts

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

De Lieve Tandarts is geen partij in het contract dat je aangaat met de leverancier (Gripnix), wij zetten het bestelformulier door naar de leverancier. Zij verzorgen behalve de levering ook de facturatie en garantie.

Volg De Lieve Tandarts op Facebook

Volg De Lieve Tandarts op Twitter

Volg De Lieve Tandarts op LinkedIn

Volg De Lieve Tandarts op Instagram

Volg De Lieve Tandarts op Google


Ook meedoen met Platform De Lieve Tandarts? Meld je aan voor de intake.

Blijf op de hoogte

De Lieve Tandarts

Platform voor lieve tandartsen

Raadhuisstraat 2-4

1861 KS Bergen (NH)

info@delievetandarts.nl

Gratis nieuwsbrief ontvangen?Kies je taal


PsyNed is partner van De Lieve Tandarts
psyned is partner van De Lieve Tandarts

Volg ons nu ook op instagram: 

Neem contact op via Whatsapp business: