Het is altijd lente in de ogen van ....

Zie jij de lente in de ogen van je tandartsassistent(e)? Uitslag 2020 van de actie van De Lieve Tandarts

Eerste prijs: Cynthia Giltay, Stichting Bijzondere Tandheelkunde Amsterdam (42% van de stemmen)

Uitslag: 1e prijs Cynthia Giltay SBT Actie De Lieve Tandarts
1e prijs Cynthia Giltay SBT

Angela Ridwan-Pramana, Tandarts Maxillofaciale Prothetiek, schrijft: "Cynthia maakt de lente en zomer los met haar ogen bij zowel patiënten als collega's.

Zij is nog maar net begonnen op SBT en ontzettend enthousiast over haar werk. Ze is lief voor de patiënten en denkt mee met onze organisatie; b.v. hoe we bepaalde processen kunnen verbeteren. Ik ben supertrots op haar als 1 van onze jongste assistenten. Haar betrokkenheid en loyaliteit zie je in haar ogen!"

Cynthia wint een verblijf van een lang weekend in een 6 persoons appartement in Valencia. Zie https://www.appartementinvalencia.nl/


Tweede prijs ex aequo: Mariska van Engeldorp-Gastelaars, tandartspraktijk iSmile in Amsterdam (21% van de stemmen)

foto Tweede prijs Mariska van Engeldorp-Gastelaars, iSmile actie De Lieve Tandarts
Tweede prijs Mariska van Engeldorp-Gastelaars, iSmile

Leena Ibrahim, praktijkhouder iSmile in Amsterdam schrijft: "Ik ken Mariska bijna 3,5 jaar en als ik wakker wordt in de ochtend en ik weet dat zij mij op die dag gaat assisteren, krijg ik gelijk rust!!! Zij heeft charisma en is een super slimme meid die als een spons alles snel oppikt. Patiënten love her en ik ook💚💙💚💙  Zij is hoog omhoog gegaan en heeft alle assistente plus cursussen gedaan en zij noemt zichzelf “Leena’s rechterhand” en dat is ze 100%. "

Mariska wint een exemplaar van de spannende nieuwe vakantiebestseller: 'Zeg maar Joe', over de terugkomst van Jezus ('Joe') op aarde. Zie https://thejoeproject.eu/


Tweede prijs ex aequo:  Ylva van Heugten, Tandarts de Viaanse Molen in Alkmaar (21% van de stemmen)

Tweede prijs actie De Lieve Tandarts: Ylva van Heugten, Tandarts De Viaanse Molen Alkmaar
Tweede prijs Ylva van Heugten, Tandarts De Viaanse Molen Alkmaar

Amée Pounds-Swart, praktijkeigenaar Tandarts de Viaans Molen in Alkmaar schrijft: "Mijn steun en toeverlaat aan de stoel: Ylva van Heugten. Verantwoordelijk voor alles ‘backstage’ zorgt zij mede voor de bevoorrading, zodat ik nooit misgrijp. 

Haar ontwikkeling in de afgelopen 7 jaar bij mij aan de stoel, heeft haar gebracht tot wat ze nu is: een meer dan volwaardig assistent. Ik ben heel trots op haar! 😍"

Ylva wint eveneens een exemplaar van de spannende nieuwe vakantiebestseller: 'Zeg maar Joe', over de terugkomst van Jezus ('Joe') op aarde. Zie https://thejoeproject.eu/


Blijf op de hoogte

De Lieve Tandarts

Platform voor lieve tandartsen

Dravikweg 10

1861 XP Bergen (NH)

info@delievetandarts.nl

Gratis nieuwsbrief ontvangen?Kies je taal


PsyNed is partner van De Lieve Tandarts
psyned is partner van De Lieve Tandarts

Volg ons nu ook op instagram: 

Neem contact op via Whatsapp business: