Tandarts Bergen

Lieve Tandarts Centreville in Bergen

Vanwege de overname van Centre Ville is deze vermelding gepauzeerd

Tandartspraktijk Centre Ville ligt in hartje Bergen (Noord-Holland). Bij binnenkomst word je altijd hartelijk welkom geheten door Ruth of Monique. De sfeer in de praktijk is ongedwongen en ontspannen en dat merk je aan het contact met de medewerkers.


De wachttijden zijn kort. Behandelplannen met kostenopgave vooraf zijn duidelijk. Klaas Zonjee, de tandarts, neemt ruim de tijd voor je als dat nodig is omdat je het lastig vindt naar de tandarts te gaan De assistentes, mondhygiënistes en de dames van de receptie zijn supervriendelijk.


Deze praktijk beoordelen? Als je patiënt bent bij tandartsenpraktijk Centre Ville Bergen en je deelt graag je ervaring met De Lieve Tandarts, neem dan contact met ons op. 

Score Lieve Tandarts: 9,1Ja, dit wordt mijn lieve tandarts in Bergen

Meld mij aan bij deze lieve tandarts. Dit zijn mijn gegevens:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Locatie

Of neem rechtstreeks contact op:

072-581 20 66 | tandartsenpraktijkcentreville.nl  

 Of neem een kijkje op de website van deze lieve tandarts in Bergen.


In het kader van je privacy vragen we je nadrukkelijk geen vertrouwelijke en/of medische gegevens met ons te delen. Geef aan dat we je mogen bellen als je wilt dat we je helpen bij je aanmelding of overstap naar een lieve tandarts. Zie voor onze privacyverklaring https://www.delievetandarts.nl/j/privacy


Tandartsteam Centre Ville Bergen

Het team van deze lieve tandarts in Bergen ziet je graag binnenkort voor een afspraak. Ook overstappen is zo geregeld.

Foto: Studio X-posure/Fotografie Ad van Geffen

team van Centre Ville van links naar rechts:

Mara Hessling, tandarts - Bart Becht, tandtechnicus - Monique Hageman, receptie - Annet Kroon, mondhygiëniste - Susan Dekker, tandartsassistente - Kelly van der Linden, tandartsassistente - Klaas Zonjee, tandarts - Brenda Henneman, tandartsassistente - Ruth Smit, receptie - Bianca de Ruiter,  mondhygiëniste