Dank je voor je interesse!

We vertellen je op deze pagina graag meer over ons initiatief en daarbij behorende missie. Liever in gesprek? Bel ons rechtstreeks op 

06-15296709.

De lieve tandarts

'Lieve tandartsen' zijn tandartsen en -praktijken die de patiënt centraal stellen en de mondzorg en gezondheid van mensen op de eerste plaats hebben staan (zie criteria op deze pagina). Vaak hoor je via de indirecte weg dat je lief bent. Potentiële nieuwe patiënten weten echter ook niet dat bepaalde tandartsen extra 'lief' zijn. Platform De Lieve Tandarts gaat daar verandering in brengen. 

Waarom dit platform?

De Lieve Tandarts matcht vele nieuwe patiënten met Lieve Tandartspraktijken, plant de afspraak en begeleidt de patiënt. Het keurmerk komt zichtbaar in je praktijk en op een speciale pagina van deze website brengen we je extra onder de aandacht. We besteden daarnaast veel aandacht aan Lieve Tandartsen via o.a. sociale media en nieuwsbrieven.Werkwijze

Criteria lieve tandarts

  • Is goed bereikbaar
  • Stelt wie angstig is op zijn/haar gemak
  • Is volledig transparant over de behandeling én de kosten
  • Neemt de tijd voor elke patiënt 
  • Stelt het belang van de patiënt voorop
  • Geeft een patiënt het gevoel van controle tijdens de behandeling
  • Doet al het mogelijke om een patiënt pijnloos te behandelen 

Intake

Wij komen voor een intake bij je langs op een tijdstip dat het jou en de praktijk schikt. Op basis van de criteria, reeds aanwezige kwaliteitskeurmerken en bestaande beoordelingen door patiënten kennen wij al dan niet ons keurmerk toe. Het Lieve Tandarts-keurmerk is een jaar geldig. Na het jaar bespreken we hoe we verder gaan, onder meer aan de hand van de beoordelingen van de patiënten en jouw ervaringen.

Kosten

Wij brengen continu nieuwe patiënten aan en maken kosten met het bezoeken en selecteren van de liefste tandartsen van het land, de uitgifte van het keurmerk, de lokale en landelijke promotie om tandartsmijders weer in de tandartsstoel te krijgen. Omdat wij die hoge kwaliteit willen blijven garanderen vragen wij je ons initiatief te steunen met een maandelijkse bijdrage. 

 

Tandartsen betalen een bijdrage van € 95,- (excl. BTW) per tandartspraktijk per maand.Ja, ik meld me vrijblijvend aan bij De Lieve Tandarts!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.