Vind je lieve tandarts bij jou in de buurt. Meer informatie over ons platform.

Honderdduizenden Nederlanders hebben onnodig drempelvrees om naar de tandarts te gaan. En hoe langer je wacht, des te moeilijker wordt de stap. Herken je dat? Dan ben je dus niet alleen! Een gezond gebit is essentieel voor een gezond en fit lijf. Ook jij verdient een gebit en een mond waarmee jij je goed voelt. En dat kan! De Lieve Tandarts brengt je in contact met een praktijk die begrijpt wat jou tegenhoudt. Waar tandartsen, mondhygiënisten, tandprothetici en assistenten werken die écht oog hebben voor je problemen, die rustig naar je luisteren en alle tijd en aandacht voor je hebben. Lieve mensen die samen met jou een start maken voor een gezond gebit nu én in de toekomst.

Onze bemiddeling is helemaal gratis. Gelukkig maken steeds meer mensen met succes de stap naar een lieve tandarts of mondhygiënist. Stap vandaag nog over die drempel heen en neem contact op. Of meld je direct aan.
Voor hetzelfde geld naar een lieve tandarts

De Lieve Tandarts is een bemiddelingsplatform. Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen (weer) regelmatig naar de tandarts, mondhygiënist of tandprotheticus te helpen gaan.

Vul je nummer in en we bellen je terug

Vul je nummer in en we bellen je terug op een moment dat jou uitkomt. En als je wilt, vinden we namens jou een lieve tandarts die bij je past, of we geven je meer informatie over ons initiatief.  Klik hier.

 De criteria van De Lieve Tandarts. Lees hier verder. 

Wat anderen zeggen over De Lieve Tandarts:

Zoek hier op kaart.

Blijf op de hoogte

De Lieve Tandarts

Platform voor lieve tandartsen

Dravikweg 10

1861 XP Bergen (NH)

info@delievetandarts.nl

Gratis nieuwsbrief ontvangen?Kies je taal


PsyNed is partner van De Lieve Tandarts
psyned is partner van De Lieve Tandarts

Volg ons nu ook op instagram: 

Neem contact op via Whatsapp business: