MondzorgPlus: meer informatie

kantoor MondzorgPlus

Een gezonde mond draagt positief bij aan de algehele gezondheid én aan welzijn en levensgeluk, zo blijkt uit onderzoek. Juist daarom is het zo belangrijk dat aan kwetsbare, zorgafhankelijke mensen structureel goede mondzorg wordt geboden. MondZorgPlus doet dat al ruim 10 jaar.

logo mondzorgplus Mondzorg op locatie voor ouderen en  mensen met een beperking

meer informatie over MondZorgPlus


We behandelen kwetsbare ouderen en mensen met een verstandelijke beperking. Al meer dan 10 jaar bezoekt MondZorgPlus cliënten van zorgcentra, voor een behandeling in hun vertrouwde omgeving. Onze tandartsen, preventie-assistenten, mondhygiënisten en tandprothetici nemen alle tijd. Tijd en rust zijn belangrijk, evenals een vertrouwd gezicht.

 Naast de bewezen en adequate aanpak in de dagelijkse praktijk blijft MondZorgplus zich innovatief ontwikkelen. Daarnaast ondersteunen we wetenschappelijk onderzoek, initiëren we pilots en brengen we het onderwerp onder de aandacht van zorgverzekeraars en de politiek. Als pioniers met een missie steken we graag onze nek uit en zoeken we waar mogelijk samenwerking. Samen bereiken we immers méér.

 

Meer informatie over mondzorg voor kwetsbare ouderen vindt u hier.

Meer informatie over mondzorg voor mensen met een verstandelijke beperking vindt u hier 

U kunt hier teruggaan naar de hoofdpagina met informatie over MondZorgPlus

Blijf op de hoogte

De Lieve Tandarts

Platform voor lieve tandartsen

Raadhuisstraat 2-4

1861 KS Bergen (NH)

info@delievetandarts.nl

Gratis nieuwsbrief ontvangen?Kies je taal


PsyNed is partner van De Lieve Tandarts
psyned is partner van De Lieve Tandarts