Nieuws van bemiddelingsplatform De Lieve Tandarts

De Lieve Tandarts ondersteunt Love not Waste

Bergen aan Zee, 8 september 2019

Vandaag werd Titi ingewijd, de plastic etende schildpad in Bergen aan Zee. 

Lees hier waarom De Lieve Tandarts dit soort initiatieven ondersteunt.

Inwijding Titi op het strand van Bergen aan Zee, onderteund door De Lieve Tandarts.
Inwijding Titi op het strand van Bergen aan Zee

Augustus 2019: Dentiz Mondzorg krijgt het keurmerk De Lieve Tandarts

Dentiz heeft 2 vestigingen, in Spijkenisse en een gloednieuwe in Dordrecht - gevestigd in het voormalige politiebureau. Dentiz heeft zich onder meer gespecialiseerd in het behandelen van kinderen. Preventie staat daarin centraal. "Onderzoek geeft aan dat kinderen die al op jonge leeftijd gaatjes krijgen of bang zijn voor de tandarts een verhoogde kans op nieuwe gaatjes lopen. Uitgebreide aandacht, regelmatig onderhoud, controle op voeding en tandenpoetsen is dan aangewezen. Juist die zaken die zaken waarvoor uw kind bij de kindertandverzorgende aan het beste adres is." Kijk op Dentiz Dordrecht en Dentiz Spijkenisse voor meer informatie. Hartelijk welkom bij De Lieve Tandarts!

Juli 2019: Mondzorg Maarssen en Tandartspraktijk Haulerwijk sluiten zich aan

In Maarssen mogen we Mondzorg Maarssen welkom heten. Eigenaresse Zsuzsi Piri is mondhygiëniste en hecht veel waarde aan preventie. Een gezellige praktijk waar je ook terecht kunt voor tandheelkundige behandelingen.

In Haulerwijk heeft Saskia Dijkstra eveneens het keurmerk De Lieve Tandarts ontvangen. Net als in Maarssen vinden ze het uiterst belangrijk dat mensen op een prettige en persoonlijke wijze benaderd worden. Ze stellen hun patiënten altijd centraal en besteden extra aandacht en tijd aan mensen die angstig zijn.


Juni 2019: De Nieuwe Tandarts is een nieuw initiatief, mede van De Lieve Tandarts

In juni hebben we samen met Arie Riem en Ira van Eelen de Stichting De Nieuwe Tandarts opgericht. Op 24 januari 2020 vindt onze eerste activiteit plaats. Een groot congres in over vernieuwing in de mondzorg. Er is een keur aan sprekers die Ted-talks gaan verzorgen rondom de volgende thema’s:

 

·      mondzorg gericht op Preventie

·      mondzorg zonder drempels

·      patiënt-vriendelijke mondzorg

·      moderne, niet-invasieve mondzorg

 

Lees hier alles over De Nieuwe Tandarts


Juni 2019: Twee tandprothetici ontvangen het keurmerk De Lieve Tandprotheticus

In Schiedam en Capelle aan den IJssel hebben zich 2 tandprothetische praktijken aangesloten bij onze missie. Tandprothetici zorgen ervoor dat protheses in je mond goed aangemeten worden en dragen ook zelf zorg voor het maken ervan. In Capelle aan den IJssel heeft Henk van der Leeuw het keurmerk ontvangen. In Schiedam is Rick Veringmeier, met 2 vestigingen in Schiedam de nieuwe Lieve Tandprotheticus. Lees alles over deze praktijken en de persberichten over onze samnewerking op https://www.delievetandprotheticus.nl/persberichten-de-lieve-tandprotheticus/

Mei 2019: Mondzorgpraktijk Zuilen in Utrecht ontvangt ons keurmerk

Opnieuw een tandartspraktijk met een vrouwelijke eigenaar! Het kan haast geen toeval zijn. Mondzorgpraktijk Zuilen is een innovatieve tandartspraktijk met een mondhygiëniste aan het roer. Dus: preventie staat centraal en er is veel aandacht voor de kleintjes en hun poetsgewoontes. Maar ze werken ook "vraaggericht". Dit houdt in dat de belangen van de patiënt altijd op de voorgrond staan. Klik hier voor de pagina van Mondzorgpraktijk Zuilen in Utrecht.


Mei 2019:  Tandartspraktijk Slotplantsoen in Meppel ontvangt ons keurmerk

Tandartspraktijk Slotplantsoen biedt een compleet aanbod op het gebied van mondzorg. “Naast kwalitatieve tandheelkunde werken binnen onze praktijk tevens tandprothetici en een implantoloog”, vertelt Brigitte, praktijkmanager en preventieassistente. “Dit maakt dat we patiënten, jong en oud, gericht en snel kunnen behandelen en begeleiden. We geven patiënten een fijn, vertrouwd gevoel. Ons team is vooruitstrevend en enthousiast. We zetten echt onze tanden in een goede mondgezondheid.” Het team van Tandartspraktijk Slotplantsoen bestaat uit tandartsen Safae Serghini en Andrei Dobrescu, preventieassistente Jennifer en assistentes Jeanet, Hanita en Ina. “Samen bieden we een prettige, allesomvattende oplossing voor een goede mondgezondheid. .... (meer)"


Amstelveen, april 2019 – MID Tandartsen is een lieve tandarts! De tandartspraktijk in Amstelveen nam onlangs het keurmerk De Lieve Tandarts in ontvangst. Dit bijzondere keurmerk wordt uitgereikt aan een selectie van praktijken, die persoonlijk bezocht worden door het bemiddelingsplatform. De moderne ‘totaalpraktijk’ voldoet aan alle gestelde voorwaarden op het gebied van persoonlijke aandacht, preventie en intensieve begeleiding van patiënten, in het bijzonder angstpatiënten en kinderen. Daarmee draagt MID Tandartsen bij aan de landelijke missie van De Lieve Tandarts: iedereen weer naar de tandarts! Lees het volledige persbericht hier.


6 april 2019, Open Huis Hengelo

Open Huis in Hengelo, 6 april aanstaande. Maak kennis met tandartspraktijk Liefde en Passie, de tandarts met het keurmerk De Lieve Tandarts #opendag #hengelo #tandarts; zie ook https://www.delievetandarts.nl/lieve-tandarts-hengelo/


31 maart 2019: Tandprothetische praktijk Wajer-De Visser omarmt nieuw keurmerk

De Lieve Tandprotheticus maakt mondzorg mooier

Harderwijk, maart 2019 - Tandprothetische praktijk Wajer-De Visser is een lieve tandprotheticus! Dit bijzondere keurmerk, een nieuw initiatief van bemiddelingsplatform De Lieve Tandarts, is een bevestiging van de persoonlijke aandacht en intensieve begeleiding van angstpatiënten, zorgbehoevenden en ouderen door aangesloten praktijken. De tandprothetici van de praktijk zijn gespecialiseerd in het aanmeten en ontwikkelen van (uitneembare) gebitsprotheses en bieden volledige begeleiding op weg naar een optimaal functionerende prothese. Daarmee draagt Tandprothetische praktijk Wajer-De Visser bij aan de landelijke missie van De Lieve Tandarts: een stralende lach voor iedereen. 

Lees het volledige persbericht hier.


30 maart 2019: Tandheelkundig Centrum Zuiderburen en Tandheelkundig Centrum Techum in Leeuwarden ontvangen Keurmerk De Lieve Tandarts

"Wij behandelen onze patiënten, zoals we zelf behandeld willen worden."

Lees hier het persbericht.

27 maart 2019: Tandartspraktijk De Dam in Alblasserdam krijgt het Keurmerk De Lieve Tandarts

"Samen een leven lang werken aan een gezond gebit"

Lees hier alles over tandartspraktijk De Dam.

Het persbericht vind je hier


12 maart 2019: Wij verwelkomen Dental Luxe Zoetermeer en Tandartspraktijk Den Haag Centrum

De beide tandartspraktijken hebben nu ook het keurmerk De Lieve Tandarts


9 maart: Open Huis Tandheelkundig Centrum Parijs Culemborg

Op zaterdag 9 maart houdt Tandheelkundig Centrum Parijs Open Huis in hun nieuwe praktijk aan de Pascalweg 2 in Culemborg. Met een gemiddelde 9,2 klantwaardering behoren ze tot de top van meest toegankelijke, patiënt-vriendelijke praktijken in Nederland.  "Wij zijn geïnteresseerd in u en doen wat we beloven", is hun credo. Kom je ook kijken? Meer informatie vind je hier.


7 maart 2019 - Mondhygiënistenpraktijk Engelaer heeft het Keurmerk De Lieve Mondhygiënist

Mondhygiëniste Nèzica Engelaer is onlangs met haar team neergestreken op een prachtige nieuwe locatie in Amersfoort, aan de Koningin Wilhelminalaan 39. Nu heeft haar praktijk ook het Keurmerk De Lieve Mondhygiënist gekregen. Alles is erop ingesteld om je in een rustgevende, huiselijke omgeving optimale preventieve zorg te geven. Voorkom problemen aan je mond door minimaal 2 keer per jaar je gebit en tandvlees te laten schoonmaken en onderhouden. Kinderen zijn ook van harte welkom - & hun behandeling is gratis! Bekijk hier alle informatie over Mondhygiënistenpraktijk Engelaer. 


6 maart 2019 Dag van de tandarts

6 maart is het de Dag van de Tandarts. Wat ons betreft is het de Dag van De Lieve Tandarts. Er zijn heel veel lieve tandartsen in Nederland en die vind je deels op onze website. Heb ook vertrouwen en overwin je schroom. Neem die stap en meld je nu ook aan (vele honderden gingen je al voor). Check hier het overzicht van tandartsen bij jou in de buurt.


4 maart 2019

Tandartsen uit het buitenland zijn hard nodig

Natuurlijk moeten er meer opleidingsplaatsen komen voor tandartsen in Nederland. Maar voorlopig hebben patiënten en praktijken met vacatures daar niets aan.

Lees hier onze reactie op het nieuwsbericht over het toenemend aantal buitenlandse tandartsen in Nederland.


11 februari 2019

Nieuwe vacaturepagina voor lieve tandarts- en mondzorgpraktijken met het keurmerk

Vanaf heden is het mogelijk om als tandarts- of mondzorgpraktijk je vacature te plaatsen op onze website. We geven er regelmatig aandacht aan via onze social media. Bekijk onze vacaturepagina hier.klik hier voor het archief met onze nieuwsberichten voor 1 januari 2019


Blijf op de hoogte

De Lieve Tandarts

Platform voor lieve tandartsen

Raadhuisstraat 2-4

1861 KS Bergen (NH)

info@delievetandarts.nl

Gratis nieuwsbrief ontvangen?Kies je taal


PsyNed is partner van De Lieve Tandarts
psyned is partner van De Lieve Tandarts

Extra informatie