Nieuws van bemiddelingsplatform De Lieve Tandarts

klik hier voor het archief met onze nieuwsberichten voor 1 januari 2019

Mei 2019:  Tandartspraktijk Slotplantsoen in Meppel ontvangt ons keurmerk

Tandartspraktijk Slotplantsoen biedt een compleet aanbod op het gebied van mondzorg. “Naast kwalitatieve tandheelkunde werken binnen onze praktijk tevens tandprothetici en een implantoloog”, vertelt Brigitte, praktijkmanager en preventieassistente. “Dit maakt dat we patiënten, jong en oud, gericht en snel kunnen behandelen en begeleiden. We geven patiënten een fijn, vertrouwd gevoel. Ons team is vooruitstrevend en enthousiast. We zetten echt onze tanden in een goede mondgezondheid.” Het team van Tandartspraktijk Slotplantsoen bestaat uit tandartsen Safae Serghini en Andrei Dobrescu, preventieassistente Jennifer en assistentes Jeanet, Hanita en Ina. “Samen bieden we een prettige, allesomvattende oplossing voor een goede mondgezondheid. .... (meer)"


Amstelveen, april 2019 – MID Tandartsen is een lieve tandarts! De tandartspraktijk in Amstelveen nam onlangs het keurmerk De Lieve Tandarts in ontvangst. Dit bijzondere keurmerk wordt uitgereikt aan een selectie van praktijken, die persoonlijk bezocht worden door het bemiddelingsplatform. De moderne ‘totaalpraktijk’ voldoet aan alle gestelde voorwaarden op het gebied van persoonlijke aandacht, preventie en intensieve begeleiding van patiënten, in het bijzonder angstpatiënten en kinderen. Daarmee draagt MID Tandartsen bij aan de landelijke missie van De Lieve Tandarts: iedereen weer naar de tandarts! Lees het volledige persbericht hier.


6 april 2019, Open Huis Hengelo

Open Huis in Hengelo, 6 april aanstaande. Maak kennis met tandartspraktijk Liefde en Passie, de tandarts met het keurmerk De Lieve Tandarts #opendag #hengelo #tandarts; zie ook https://www.delievetandarts.nl/lieve-tandarts-hengelo/


31 maart 2019: Tandprothetische praktijk Wajer-De Visser omarmt nieuw keurmerk

De Lieve Tandprotheticus maakt mondzorg mooier

Harderwijk, maart 2019 - Tandprothetische praktijk Wajer-De Visser is een lieve tandprotheticus! Dit bijzondere keurmerk, een nieuw initiatief van bemiddelingsplatform De Lieve Tandarts, is een bevestiging van de persoonlijke aandacht en intensieve begeleiding van angstpatiënten, zorgbehoevenden en ouderen door aangesloten praktijken. De tandprothetici van de praktijk zijn gespecialiseerd in het aanmeten en ontwikkelen van (uitneembare) gebitsprotheses en bieden volledige begeleiding op weg naar een optimaal functionerende prothese. Daarmee draagt Tandprothetische praktijk Wajer-De Visser bij aan de landelijke missie van De Lieve Tandarts: een stralende lach voor iedereen. 

Lees het volledige persbericht hier.


30 maart 2019: Tandheelkundig Centrum Zuiderburen en Tandheelkundig Centrum Techum in Leeuwarden ontvangen Keurmerk De Lieve Tandarts

"Wij behandelen onze patiënten, zoals we zelf behandeld willen worden."

Lees hier het persbericht.

27 maart 2019: Tandartspraktijk De Dam in Alblasserdam krijgt het Keurmerk De Lieve Tandarts

"Samen een leven lang werken aan een gezond gebit"

Lees hier alles over tandartspraktijk De Dam.

Het persbericht vind je hier


12 maart 2019: Wij verwelkomen Dental Luxe Zoetermeer en Tandartspraktijk Den Haag Centrum

De beide tandartspraktijken hebben nu ook het keurmerk De Lieve Tandarts


9 maart: Open Huis Tandheelkundig Centrum Parijs Culemborg

Op zaterdag 9 maart houdt Tandheelkundig Centrum Parijs Open Huis in hun nieuwe praktijk aan de Pascalweg 2 in Culemborg. Met een gemiddelde 9,2 klantwaardering behoren ze tot de top van meest toegankelijke, patiënt-vriendelijke praktijken in Nederland.  "Wij zijn geïnteresseerd in u en doen wat we beloven", is hun credo. Kom je ook kijken? Meer informatie vind je hier.


7 maart 2019 - Mondhygiënistenpraktijk Engelaer heeft het Keurmerk De Lieve Mondhygiënist

Mondhygiëniste Nèzica Engelaer is onlangs met haar team neergestreken op een prachtige nieuwe locatie in Amersfoort, aan de Koningin Wilhelminalaan 39. Nu heeft haar praktijk ook het Keurmerk De Lieve Mondhygiënist gekregen. Alles is erop ingesteld om je in een rustgevende, huiselijke omgeving optimale preventieve zorg te geven. Voorkom problemen aan je mond door minimaal 2 keer per jaar je gebit en tandvlees te laten schoonmaken en onderhouden. Kinderen zijn ook van harte welkom - & hun behandeling is gratis! Bekijk hier alle informatie over Mondhygiënistenpraktijk Engelaer. 


6 maart 2019 Dag van de tandarts

6 maart is het de Dag van de Tandarts. Wat ons betreft is het de Dag van De Lieve Tandarts. Er zijn heel veel lieve tandartsen in Nederland en die vind je deels op onze website. Heb ook vertrouwen en overwin je schroom. Neem die stap en meld je nu ook aan (vele honderden gingen je al voor). Check hier het overzicht van tandartsen bij jou in de buurt.


4 maart 2019

Tandartsen uit het buitenland zijn hard nodig

Natuurlijk moeten er meer opleidingsplaatsen komen voor tandartsen in Nederland. Maar voorlopig hebben patiënten en praktijken met vacatures daar niets aan.

Lees hier onze reactie op het nieuwsbericht over het toenemend aantal buitenlandse tandartsen in Nederland.


11 februari 2019

Nieuwe vacaturepagina voor lieve tandarts- en mondzorgpraktijken met het keurmerk

Vanaf heden is het mogelijk om als tandarts- of mondzorgpraktijk je vacature te plaatsen op onze website. We geven er regelmatig aandacht aan via onze social media. Bekijk onze vacaturepagina hier.Blijf op de hoogte

Gratis nieuwsbrief ontvangen?Kies je taal


PsyNed is partner van De Lieve Tandarts
psyned is partner van De Lieve Tandarts

Extra informatie


De Lieve Tandarts

Platform voor lieve tandartsen

Raadhuisstraat 2-4

1861 KS Bergen (NH)

info@delievetandarts.nl

Contact | 06-15296709


De Lieve Tandarts ondersteunt Toothcamp!