Het verhaal van Melissa

Mijn angst voor de tandarts was extreem. Toen ik een oproep zag van De lieve tandarts heb ik gereageerd, want misschien konden zij mij helpen. Mijn gebit ging namelijk achteruit en mijn angst stond me in de weg. 

 

De lieve tandarts bemiddelde voor mij. Ze kenden meerdere tandartsen in de omgeving en keken welke het beste bij mij paste. 


Wat ik prettig vond, is dat ik me zelf niet bezig hoefde te houden met het uitzoeken van een tandarts. Daarbij kon ik aangeven wanneer ik een seintje wilde krijgen als mijn afspraak was gemaakt. Dit kon bijvoorbeeld de dag van tevoren, maar ook een week vooraf. Het hing van mij af: wat wilde ik? Wat vond ik prettig? Wilde ik me lang voorbereiden of juist niet te lang? 

 

De eerste afspraak was alleen een controleafspraak. Er werd dus nog niet behandeld. Wel bleek bij deze afspraak dat er veel moest gebeuren om mijn gebit op orde te krijgen. Ik had het vooraf niet gedacht, maar ik ben ook naar de volgende behandelingen gegaan. Met zweethandjes... maar ook vertrouwen! 

 

Ik kan De lieve tandarts aanbevelen. Zonder hen was ik niet naar de tandarts gegaan en was het een stuk slechter met mijn gebit afgelopen. Ik ben heel blij dat ze er voor mij zijn! 

 

<<< Deel je eigen verhaal | terug naar alle succesverhalen


Geïnspireerd door Melissa?

Melissa ging in Heerhugowaard naar de tandarts. Ook in Heerhugowaard e.o. naar een Lieve Tandarts? Vul het formulier in en wij gaan voor je op zoek. Natuurlijk nemen we hiervoor eerst contact met je op om je wensen door te nemen.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

In het kader van je privacy vragen we je nadrukkelijk geen vertrouwelijke en/of medische gegevens met ons te delen. Geef aan dat we je mogen bellen als je wilt dat we je helpen bij je aanmelding of overstap naar een lieve tandarts. Zie ook onze privacyverklaring https://www.delievetandarts.nl/j/privacy


Blijf op de hoogte

De Lieve Tandarts

Platform voor lieve tandartsen

Dravikweg 10

1861 XP Bergen (NH)

info@delievetandarts.nl

Gratis nieuwsbrief ontvangen?Kies je taal


PsyNed is partner van De Lieve Tandarts
psyned is partner van De Lieve Tandarts

Volg ons nu ook op instagram: 

Neem contact op via Whatsapp business: