Het verhaal van Susanne

Jarenlang ging ik niet naar de tandarts. Angst hield me tegen. De telefoon oppakken om een afspraak te maken vond ik een te hoge drempel. Toen ik reageerde op een oproep van De lieve tandarts, wist ik niet wat ik kon verwachten. Een dame belde mij op en vroeg naar mijn angsten en wensen. 


Daarna stuurde ze heel voorzichtig aan op het maken van een controleafspraak. Had ik iemand die met me mee kon gaan? Of wilde ik dat zij met me mee gingen? 

 

Na jaren toch...

Het was net dat zetje dat ik nodig had. Na al die jaren ging ik op controle. Het ging niet gelijk goed: bij aankomst was de tandarts niet op de hoogte dat ik via De lieve tandarts kwam. Dit werd gelijk rechtgezet. De tandarts pakte het heel goed aan. Ze was meelevend, oprecht lief en de combinatie tussen haar, haar assistende en mij werkte goed waardoor er zelfs her en der een grap en grol werd gemaakt (tussen alle ellende door). 

 

Bedankt!

Zonder De lieve tandarts zou ik geen afspraak hebben gemaakt en zou ik ook deze praktijk niet hebben gevonden. 

Nu heb ik een vaste praktijk en binnen die praktijk een vaste contactpersoon. Deze tandarts kent mij nu en weet wat ik nodig heb. Voortaan ga ik dus naar een lieve tandarts! 

 

<<< Deel je eigen verhaal | terug naar alle succesverhalen


Ook een lieve tandarts zoals Susanne?

Susanne ging in Alkmaar naar de tandarts. Ook in Alkmaar e.o. naar een Lieve Tandarts? Vul het formulier in en wij gaan voor je op zoek. Natuurlijk nemen we hiervoor eerst contact met je op om je wensen door te nemen.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

In het kader van je privacy vragen we je nadrukkelijk geen vertrouwelijke en/of medische gegevens met ons te delen. Geef aan dat we je mogen bellen als je wilt dat we je helpen bij je aanmelding of overstap naar een lieve tandarts. Zie ook onze privacyverklaring https://www.delievetandarts.nl/j/privacy


Blijf op de hoogte

De Lieve Tandarts

Platform voor lieve tandartsen

Raadhuisstraat 2-4

1861 KS Bergen (NH)

info@delievetandarts.nl

Gratis nieuwsbrief ontvangen?Kies je taal


PsyNed is partner van De Lieve Tandarts
psyned is partner van De Lieve Tandarts

Volg ons nu ook op instagram: 

Neem contact op via Whatsapp business: