Tandartspraktijk Novadental: Geduld en ervaring maken het verschil

Novadental Buitenveldert in Amsterdam

Tandartspraktijk Novadental in Amsterdam-Buitenveldert mocht onlangs het keurmerk De Lieve Tandarts in ontvangst nemen. Novadental is persoonlijk bezocht en goedgekeurd door het bemiddelingsplatform dat inmiddels 96 praktijken in Nederland aangesloten heeft en snel groeit. Novadental, van praktijkeigenaar Igor Jigouline, voldoet aan alle door De Lieve Tandarts gestelde voorwaarden op het gebied van persoonlijke aandacht, preventie en de begeleiding van patiënten, in het bijzonder voor wie het lastig vindt om naar de tandarts te gaan. Kinderen worden zorgvuldig begeleid in een preventief programma waarmee gaatjes voorkomen kunnen worden.

De compacte praktijk biedt een compleet pakket op het gebied van mondzorg. Uiteraard is er de mondhygiënist die problemen in de mond weet te voorkomen door regelmatig onderhoud. Daarnaast is er veel mogelijk op het gebied van cosmetische tandheelkunde. Je kunt behalve voor het tanden bleken ook terecht voor het aanbrengen van porseleinen schildjes op de tanden.

In de jaren negentig is tandarts Igor Jigouline min of meer toevallig in Nederland terechtgekomen en in 1997 Nederlander geworden. Na een periode waarin volgens de toen geldende eisen 12 examens en assessments afgelegd dienden te worden kreeg Igor zijn BIG -registratie en kon hij in 2007 aan de slag in een groepspraktijk in Osdorp. In 2011 kwam de kans om zijn droom te verwezenlijken om een eigen tandartspraktijk te openen in Amsterdam.

Internationale Familietandarts Amsterdam

Igor heeft een uitgesproken visie op tandheelkunde: het gaat altijd om het comfort van de patiënten. De stappen voor de behandeling worden goed uitgelegd. Als patiënt ben je ‘in control’; uiteindelijk bepaalt de patiënt wat er gebeurt maar ook juist wanneer er gestopt dient te worden met de behandeling.

Daarnaast maken het geduld en de ervaring van de behandelaars het verschil. Door deze werkwijze zijn er de afgelopen jaren veel patiënten over de drempel geholpen die het voordien heel moeilijk vonden om regelmatig naar de mondhygiënist en de tandarts te gaan. Tandartspraktijk Novadental draagt graag bij aan de landelijke missie van De Lieve Tandarts: iedereen weer naar de tandarts!

Novadental is een echte familie-tandartspraktijk. Hele gezinnen van allerlei komaf en nationaliteiten komen naar de praktijk door mond-tot-mond reclame. Er is in de praktijk ook ervaring in het behandelen van mensen met een verstandelijke of lichamelijk beperking.

 

Laagdrempelige mondzorg in een prettige sfeer. Iedereen wordt van harte uitgenodigd om eens vrijblijvend kennis te komen maken. Zie voor contactgegevens de informatiepagina over Novadental. Over het keurmerk

Het is de missie van bemiddelingsplatform De Lieve Tandarts om heel Nederland weer naar de tandarts te helpen. Uit onderzoek is gebleken dat 3,5 miljoen mensen in Nederland niet of zelden naar de tandarts gaan. Landelijk verbindt De Lieve Tandarts tandartsmijders en lieve tandartsen, onder meer door lieve tandartsen op een positieve manier onder de aandacht te brengen bij iedereen die wegens angst of om praktische redenen niet (meer) regelmatig naar de tandarts gaat. Via www.delievetandarts.nl vinden mensen een lieve tandarts in hun omgeving en wordt ook overstappen gratis geregeld.

Blijf op de hoogte

De Lieve Tandarts

Platform voor lieve tandartsen

Dravikweg 10

1861 XP Bergen (NH)

info@delievetandarts.nl

Gratis nieuwsbrief ontvangen?Kies je taal


PsyNed is partner van De Lieve Tandarts
psyned is partner van De Lieve Tandarts

Volg ons nu ook op instagram: 

Neem contact op via Whatsapp business: