Team van de Lieve Tandarts

Ons kleine maar o zo actieve team bestaat uit de volgende zelfstandige ondernemers: vlnr Jan Henk Nawijn (initiatiefnemer, dagelijkse leiding), Maresa Jacobse (communicatie), Mark Ogertschnig (strategie, pr en marketing) en Fabian Bijman (tekst voor de website, persberichten)


Over De Lieve Tandarts

Wist je dat meer dan drie miljoen mensen in Nederland niet regelmatig naar de tandarts gaan?  800.000 Nederlanders gaan zelfs helemaal niet meer omdat ze te bang zijn voor de tandarts. Dat kan anders! 

 

De Lieve Tandarts is een platform met de missie om zoveel mogelijk Nederlanders weer te laten stralen. We kunnen je via een lieve tandarts die we goed kennen helpen aan een prachtig gebit en een gezonde mond.

 

Om welke reden je ook niet (meer) naar de tandarts gaat, wij helpen je op weg.

Wil je overstappen naar een lieve tandarts? Dat kan ook en is zo gebeurd.Lees hier de veelgestelde vragen aan de Lieve Tandarts


Overwin je tandartsangst

Meld je aan om je angst voor de tandarts te overwinnen. Wij bieden je professionele begeleiding op maat, desgewenst vanaf thuis.

Vind een lieve tandarts

Liever Lief! Als je het voor het kiezen hebt, kies je natuurlijk voor een LIEVE tandarts. Wij hebben de lieve tandartsen in je directe omgeving.

Speciaal voor kinderen

Er zijn speciale Lieve Tand-artsen voor kinderen. Deze hebben extra voorzieningen in de wachtruimte en de behandelkamer. 

Maak het een gewoonte

Wij helpen je elk jaar naar de tandarts te gaan. Zodra het een gewoonte is, gaat het al makkelijker. Wij laten je graag weer stralen!


Deel deze site:"Je hoeft niet al je tanden te poetsen, alleen de tanden die je graag wilt behouden." - anonieme tandarts, 2016


Disclaimer

De Lieve Tandarts doet er alles aan om juiste, volledige en actuele informatie te geven. Hierin is De Lieve Tandarts afhankelijk van informatie door derden, zoals openbare informatiebronnen en zorgverleners. De Lieve Tandarts kan mede om die reden niet aansprakelijk worden gesteld voor tekortkomingen en eventueel daaruit voortvloeiende klachten, schade c.q. kosten veroorzaakt door derden, zoals zorgverleners. De Lieve Tandarts behandelt alle informatie en gegevens vertrouwelijk en zal niets aan anderen kenbaar maken zonder dat hiervoor toestemming is gegeven.