iSmile Amsterdam-West en keurmerk De Lieve Tandarts

Hoogwaardige tandheelkunde in een rustige sfeer

Aan de Hoofdweg in Amsterdam-West heeft Leena Ibrahim in 2018 haar tandartspraktijk iSmile geopend. Onlangs kreeg ze het keurmerk De Lieve Tandarts toegekend waarmee iSmile zich onderscheidt op het gebied van extra tijd en aandacht voor de patiënt. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel patiënten die moeite hadden met de stap naar de tandarts dankzij de benadering van iSmile hun schroom wisten te overwinnen en inmiddels weer regelmatig naar de mondhygiënist en tandarts gaan. Dat is conform de missie van platform De Lieve Tandarts: zoveel mogelijk mensen (weer) regelmatig naar de tandarts en mondhygiënist te laten gaan.

Fijne sfeer

Niet alleen voor kinderen is iSmile de aangewezen tandartspraktijk. Iedereen is van harte welkom.

Er is altijd veel aandacht voor het verhaal van de patiënt. Het is gezellig in de praktijk en er heerst een prettige, ongedwongen sfeer. Via iSmile lukt het praktisch iedereen om de stap naar de

reguliere mondzorg te nemen. Voor die enkeling voor wie een gebruikelijke procedure (nog) te veel gevraagd is, zijn er behandelingen mogelijk met lachgas, een rustgevend pilletje of zelfs onder volledige narcose mogelijk.

Bij iSmile ben je als patiënt ‘in control’, dus de patiënt bepaalt altijd wat er gebeurt. Er wordt dan ook goed naar je geluisterd. Leena: “Dat klinkt als iets vanzelfsprekend, maar we weten uit de

verhalen van de mensen die bij ons terechtkomen dat dit lang niet overal zo is. De beleving van de patiënt moet zodanig zijn dat iemand graag wil terugkomen. We staan erom bekend dat we open en duidelijk communiceren en dat we dat altijd doen in een rustige setting. Dat wordt erg gewaardeerd.”

Canada

Tandarts Leena Ibrahim is opgegroeid in Canada en heeft daar in 2004 de studie tandheelkunde aan de Western University voltooid. Zij heeft hiermee een van de beste opleidingen ter wereld afgesloten met de titel "doctor of dental surgery". 

Tandartspraktijk iSmile Amsterdam teamfoto 2020
het team van Tandartspraktijk iSmile Amsterdam

Vanaf 2008 heeft ze vervolgens in Nederland veel ervaring kunnen opdoen als algemeen tandarts en heeft ze alle niveaus behaalt om zich tandarts voor implantologie te kunnen noemen.

Preventieve mondzorg voor kinderen

Al snel vond ze haar specialisatie in de speciale benadering en behandeling van kinderen. In haar tandartspraktijk in Amsterdam

wil het team kinderen een aangename ervaring bieden. Dit doen zij door uitgebreid de tijd te nemen en de behandeling stap voor stap uit te leggen in duidelijk en begrijpelijk taalgebruik. Op deze manier krijgt een kind de tijd om te wennen aan de tandarts. Er wordt gewerkt aan het voorkomen van gaatjes door de preventie-assistenten en de mondhygiëniste. Zo wordt angst op latere leeftijd voorkomen.Over het keurmerk

Het is de missie van bemiddelingsplatform De Lieve Tandarts om heel Nederland weer naar de tandarts te helpen. Uit onderzoek is gebleken dat 3,5 miljoen mensen in Nederland niet of zelden naar de tandarts gaan. Landelijk verbindt De Lieve Tandarts tandartsmijders en lieve tandartsen en mondhygiënisten, onder meer door hen op een positieve manier onder de aandacht te brengen bij iedereen die wegens angst of om praktische redenen niet (meer) regelmatig naar de tandarts gaat. Via www.delievetandarts.nl vinden mensen een lieve tandarts in hun omgeving en wordt ook overstappen gratis geregeld.

Alle lieve tandartsen en mondzorgpraktijken in Nederland vind je hier.

Blijf op de hoogte

De Lieve Tandarts

Platform voor lieve tandartsen

Raadhuisstraat 2-4

1861 KS Bergen (NH)

info@delievetandarts.nl

Gratis nieuwsbrief ontvangen?Kies je taal


PsyNed is partner van De Lieve Tandarts
psyned is partner van De Lieve Tandarts

Volg ons nu ook op instagram: 

Neem contact op via Whatsapp business: