Persbericht mei 2019

Maak kennis met De Lieve Tandarts in Meppel

'Een vertrouwde omgeving, voor een stralende lach’ 

Tandartspraktijk Slotplantsoen ontvangt keurmerk De Lieve Tandarts

 Tandartspraktijk Slotplantsoen is een lieve tandarts! De tandartspraktijk in Meppel nam onlangs het keurmerk De Lieve Tandarts in ontvangst. Dit bijzondere keurmerk wordt uitgereikt aan een selectie van praktijken, die persoonlijk bezocht worden door het bemiddelingsplatform. De moderne, betrokken praktijk in Meppel voldoet aan alle gestelde voorwaarden op het gebied van persoonlijke aandacht, preventie en intensieve begeleiding van patiënten, in het bijzonder angstpatiënten en kinderen. Daarmee draagt Tandartspraktijk Slotplantsoen bij aan de landelijke missie van De Lieve Tandarts: iedereen weer naar de tandarts!

De compacte praktijk biedt een compleet aanbod op het gebied van mondzorg. “Naast kwalitatieve tandheelkunde werken binnen onze praktijk tevens tandprothetici en een implantoloog”, vertelt Brigitte, praktijkmanager en preventieassistente. “Dit maakt dat we patiënten, jong en oud, gericht en snel kunnen behandelen en begeleiden. We geven patiënten een fijn, vertrouwd gevoel. Ons team is vooruitstrevend en enthousiast. We zetten echt onze tanden in een goede mondgezondheid.” Het team van Tandartspraktijk Slotplantsoen bestaat uit tandartsen Safae Serghini en Andrei Dobrescu, preventieassistente Jennifer en assistentes Jeanet, Hanita en Ina. “Samen bieden we een prettige, allesomvattende oplossing voor een goede mondgezondheid. Je blíjft stralen!”

Het gevoel van welkom en vertrouwen begint bij de voordeur. “Alles klopt. We willen het gevoel geven dat patiënten bij ons wíllen zijn. Een lieve tandarts is een tandarts waar je zonder angst naartoe gaat. Je wordt geholpen op een manier waar je blij van wordt, er wordt naar je geluisterd en je behoudt de controle over de behandeling. De tandarts van nu luistert. Stap eens binnen en maak kennis met ons team. Je bent van harte welkom!”

In de praktijk wordt gewerkt met de nieuwste materialen en volgens moderne technieken en methoden. “We zijn gek op innovatie!” Dit alles in een prettige omgeving en een herkenbare, fijne sfeer. “We kénnen onze patiënten, weten wie zij zijn en wat hun historie is.” Een goede ontvangst is alles, weet de praktijkmanager. “Door onze betrokken, open manier van werken stellen we iedereen op z’n gemak. Ook mensen die angstig zijn. Door de jaren heen hebben we velen geholpen bij het zetten van die belangrijke eerste stap. Mensen die lange tijd niet naar de tandarts zijn geweest, plannen nu direct een volgende afspraak in. Dat is het grootste compliment dat je kunt krijgen.”

Voor het team van Tandartspraktijk Slotplantsoen speelt preventie een hoofdrol. “We helpen ouders gericht bij het gezond houden van de mond van hun kinderen.” De praktijk werkt onder meer met ‘Gewoon Gaaf’, een mondzorgmethode speciaal voor kinderen. “Op een leuke, speelse manier maken we kinderen enthousiast én bewust over het verzorgen van hun mond. Door hen op jonge leeftijd te leren hoe belangrijk een gezonde mond is, genieten zij een leven lang van een mooi gebit. Bovendien zijn kinderen tot hun achttiende verzekerd via de basisverzekering van de ouders. Ook daarom moedigen we ouders aan zo vroeg mogelijk met hun kinderen naar de tandarts te gaan.” Voedingsadvies, tips voor tandenpoetsen, meekijken tijdens controles en behandelingen; ouders worden onderdeel gemaakt van de mondverzorging van hun kroost. “Samen houden we het gebit van jouw kind gezond. Een heel leven lang!”

Noot voor de redactie:

Tandartspraktijk Slotplantsoen

Slotplantsoen 1A

7941 LP Meppel

T: +31 522 24 74 36

W: www.praktijkslotplantsoen.nl

E: info@praktijkslotplantsoen.nl

De Lieve Tandarts

Jan Henk Nawijn

T: +31 6 15 29 67 09

W: www.delievetandarts.nl

E: info@delievetandarts.nl

 Over het keurmerk

Het is de missie van bemiddelingsplatform De Lieve Tandarts om heel Nederland weer naar de tandarts te helpen. Uit onderzoek is gebleken dat 3,5 miljoen mensen in Nederland niet of zelden naar de tandarts gaan. Landelijk verbindt De Lieve Tandarts tandartsmijders en lieve tandartsen, onder meer door lieve tandartsen op een positieve manier onder de aandacht te brengen bij iedereen die wegens angst of om praktische redenen niet (meer) regelmatig naar de tandarts gaat. Via www.delievetandarts.nl vinden mensen een lieve tandarts in hun omgeving en wordt ook overstappen gratis geregeld.

De presentatie van Tandartspraktijk Slotplantsoen vind je hier.

Blijf op de hoogte

De Lieve Tandarts

Platform voor lieve tandartsen

Raadhuisstraat 2-4

1861 KS Bergen (NH)

info@delievetandarts.nl

Gratis nieuwsbrief ontvangen?Kies je taal


PsyNed is partner van De Lieve Tandarts
psyned is partner van De Lieve Tandarts

Volg ons nu ook op instagram: 

Neem contact op via Whatsapp business: