Tandartsenpraktijk Stadshart in Zoetermeer

Een klein, vast team met alle aandacht voor de mens

Tandartsenpraktijk Stadshart in Zoetermeer heeft het keurmerk De Lieve Tandarts toegekend gekregen. Daarmee ondersteunen ze als tweede praktijk in Zoetermeer de missie van De Lieve Tandarts om zoveel mogelijk mensen weer naar de tandarts te laten gaan.

 

Tandarts Ida Visser heeft begin 2019 deze nieuwe tandartsenpraktijk geopend. Ze heeft vanuit haar vorige tandartspraktijk, in de wijk Seghwaert, haar vaste assistente Charlotte en mondhygiëniste Elnaz meegenomen naar de gloednieuwe locatie aan de Dublinstraat 32. Ida is een zeer ervaren tandarts en werkt met een klein, vast team. Het team schenkt veel persoonlijke aandacht aan iedereen. Het doel is om de mens achter de patiënt goed te leren kennen.

 

Bij de persoonlijke benadering hoort ook dat de mensen in de stoel het gevoel hebben dat ze de situatie zelf onder controle hebben. Daaraan is onlosmakelijk verbonden dat er steeds wordt uitgelegd wat de volgende stapjes zijn van een behandeling. Dikwijls geeft Ida een linkje van een YouTube-filmpje waarop een voorbeeld van de behandeling te zien is.

Ida Visser: “Duidelijk uitleggen hoort erbij, maar soms zijn er patiënten die daar juist geen prijs op stellen. Die willen juist zo weinig mogelijk weten en vinden het belangrijker dat alles snel en goed gebeurt. Natuurlijk luisteren we naar de mensen in de stoel, dat is vanzelfsprekend.” 

Hierdoor hoeft de praktijk maar zelden iemand door te verwijzen. Ook mensen die het lastig vinden om naar de tandarts of mondhygiënist te gaan kunnen praktisch altijd voor de behandeling terecht bij Tandartsenpraktijk Stadshart.

Ida vervolgt: “Er gebeurt niets zonder dat daar overeenstemming over is met de patiënt. We stoppen direct als we zien dat het niet prettig verloopt voor de patiënt en vragen regelmatig ‘voel je je goed?’  

Nieuwe tandartspraktijk aan de Dublinstraat

Er wordt gewerkt in een ontspannen sfeer met een muziekje erbij. Omdat we de tijd nemen en altijd rustig te werk gaan vertrouwen de mensen ons. Daar doen we het om: een prettige en duurzame band met de volwassenen en kinderen die hier komen.

 

De kunst is niet te veel te willen in een keer, elk extra stapje goed te begeleiden en de tijd te nemen voor de mensen.

 

Ook als je ouder bent is het overigens verstandig om te blijven komen. Al heb je een gebitsprothese, het blijft verstandig je gebit en tandvlees goed te laten controleren om problemen te voorkomen.


Tandartsenpraktijk Stadshart besteedt veel aandacht aan preventie en mondhygiëne .

 

Het is een familiepraktijk met oog voor je problemen. Je hoeft je niet te schamen als je al lange tijd niet meer bent geweest. Iedereen is van harte welkom, ongeacht de staat van je gebit.

Lees alles over Tandartsenpraktijk Stadshart Zoetermeer op deze paginaOver het keurmerk De Lieve Tandarts

Het is de missie van bemiddelingsplatform De Lieve Tandarts om heel Nederland weer naar de tandarts te helpen. Uit onderzoek is gebleken dat 3,5 miljoen mensen in Nederland niet of zelden naar de tandarts gaan, van wie 800.000 niet gaan omdat ze de stap te moeilijk vinden, vaak door ervaringen uit het verleden. Landelijk verbindt De Lieve Tandarts tandartsmijders en lieve tandartsen, onder meer door lieve tandartsen op een positieve manier onder de aandacht te brengen bij iedereen die wegens angst of om praktische redenen niet (meer) regelmatig naar de tandarts gaat. Via www.delievetandarts.nl vinden mensen een lieve tandarts in hun omgeving en wordt ook overstappen gratis geregeld.

Blijf op de hoogte

De Lieve Tandarts

Platform voor lieve tandartsen

Raadhuisstraat 2-4

1861 KS Bergen (NH)

info@delievetandarts.nl

Gratis nieuwsbrief ontvangen?Kies je taal


PsyNed is partner van De Lieve Tandarts
psyned is partner van De Lieve Tandarts

Volg ons nu ook op instagram: 

Neem contact op via Whatsapp business: