Samen naar de tandarts

We proberen het zo makkelijk mogelijk voor je te maken.  

  • Je kunt zelf contact opnemen met de lieve tandarts in jouw omgeving. Laat ons even weten dat je dat doet, zodat wij jou een beoordelingsformulier toe kunnen sturen.
  • Wij kunnen ook voor jou de afspraak maken met de tandarts. Je geeft zelf de tandarts specifieke wensen of angsten door.
  • We nemen samen een bezoek door en kijken wie uit je omgeving met je mee zou kunnen gaan
  • We zoeken voor je uit wat voor jou de mogelijkheden zijn om naar de tandarts te kunnen ook al heb je even het geld niet. (zie hieronder)
  • (Telefonisch) contact met een externe coach ter ondersteuning van je bezoek (of als stok achter de deur). Zie hieronder bij extra begeleiding.

Onze bemiddeling is gratis. De rekening voor de tandarts zelf, de externe coach of andere externe begeleiding dien je zelf, mogelijk via de verzekering, te voldoen.

 

Heb je geen (tandarts)verzekering?

Neem contact met ons op en wij kijken hoe we je kunnen laten ondersteunen. Het makkelijkst is natuurlijk, als je het geld even niet hebt, zelf een lening te regelen in je omgeving. Als dat niet lukt kunnen we proberen een regeling voor je te treffen via je zorgverzekering, je gemeente of de tandarts zelf.  Zo proberen we deze drempel voor je weg te nemen.

Extra begeleiding of hulp nodig?

Bang voor de tandarts? Via De Lieve Tandarts kan er extra hulp voor je geregeld worden
Via De Lieve Tandarts kan er extra hulp voor je geregeld worden

Met begeleiding naar de tandartsafspraken

 

Laat je direct bij binnenkomst opvangen door een getrainde coach. Hij of zij gaat met je mee de behandelkamer in of blijft in de wachtkamer op je wachten om je op te vangen als je afspraak is afgelopen (via een externe coach).Heel soms is het nodig dat je in gesprek gaat met een psycholoog. Het kan zijn dat je zo angstig bent dat therapie je kan helpen de stap naar de tandarts te zetten. EMDR kan bijvoorbeeld succesvol zijn bij de verwerking van een trauma. In bepaalde gevallen heb je een verwijsbrief nodig van je huisarts.


Neem vrijblijvend contact op of maak direct een afspraak


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

In het kader van je privacy vragen we je nadrukkelijk geen vertrouwelijke en/of medische gegevens met ons te delen. Geef aan dat we je mogen bellen als je wilt dat we je helpen bij je aanmelding of overstap naar een lieve tandarts. Zie voor onze privacyverklaring https://www.delievetandarts.nl/j/privacy

Blijf op de hoogte

De Lieve Tandarts

Platform voor lieve tandartsen

Dravikweg 10

1861 XP Bergen (NH)

info@delievetandarts.nl

Gratis nieuwsbrief ontvangen?Kies je taal


PsyNed is partner van De Lieve Tandarts
psyned is partner van De Lieve Tandarts

Volg ons nu ook op instagram: 

Neem contact op via Whatsapp business: