Bergen, 16 april 2019

Stop met adverteren op merknaam van je collega

Platform De Lieve Tandarts pleit voor een gentlemen's agreement in de (mond)zorg. Stop met de patiënt te misleiden en Google rijker te maken


Bemiddelingsplatform De Lieve Tandarts maakt reclame voor tandartspraktijken die aangesloten zijn op haar platform. Met deze promotie en de verbinding aan het keurmerk proberen we mensen die al lange tijd niet naar de tandarts of mondhygiënist zijn geweest te verleiden de stap weer te nemen. We gebruiken naast persberichten en Facebook ook Google Adwords.

 

Doorn in het oog is dat sommige praktijken - vaak zonder dat ze het zelf in de gaten hebben - de zoekende patiënt misleiden doordat er namens hen biedingen gedaan worden op de naam van hun collega. 

Voorbeeld: het reclame- of SEA-bureau dat werkt voor  Tandartspraktijk Jansen voegt  "tandartspraktijk pietersen" toe aan de zoekwoorden waarop ze adverteren en biedt een euro als er op deze zoekterm wordt gezocht.

Iemand die tijdens een verjaardagsfeestje geattendeerd is op het bestaan van een goede tandarts genaamd Tandartspraktijk Pietersen, geeft die zoekterm in in Google en vindt bovenaan in de zoekresultaten Tandartspraktijk Jansen.

 

Op deze manier wordt de zoekende patiënt misleid. Waarom zou je immers doen alsof je jouw collega bent? De enige reden die je kunt bedenken is dat er op die manier misschien een extra patiënt naar jouw praktijk komt.Blijf op de hoogte

De Lieve Tandarts

Platform voor lieve tandartsen

Dravikweg 10

1861 XP Bergen (NH)

info@delievetandarts.nl

Gratis nieuwsbrief ontvangen?Kies je taal


PsyNed is partner van De Lieve Tandarts
psyned is partner van De Lieve Tandarts

Volg ons nu ook op instagram: 

Neem contact op via Whatsapp business: