Platform De Lieve Tandarts en tandprothetici

 

Sinds een aantal maanden presenteert De Lieve Tandarts ook tandprothetici op haar platform. Wat zijn dat eigenlijk, tandprothetici? En waarom horen ze thuis op Platform De Lieve Tandarts? Bekijk de video hieronder.

De lieve tandprotheticus - transcriptie van de video

 

We zijn benaderd door de ONT, de beroepsvereniging van de Tandprothetici in Nederland, met de vraag of ze konden meedoen op het platform De Lieve Tandarts. Daar waren we heel blij mee, want we denken dat we ook een rol kunnen vervullen in het vertellen wat een tandprotheticus eigenlijk doet. Op die manier kunnen we mensen wijzen op de juiste tandprotheticus bij hem of haar in de omgeving.

 

Een tandprotheticus komt in actie als iemand een prothese nodig heeft. Daaraan vooraf gaat uiteraard het moment dat een tandarts of kaakchirurg een deel van je gebit of het gebit geheel verwijdert. En dan is het de zaak van de tandprotheticus, dat is ook zijn kennis, zijn  specifieke, specialistische vakkennis, dat hij de juiste prothese op de goede manier aanpast, met jou alle stappen doorloopt – dat zijn vijf stappen die gedefinieerd zijn – en op die manier weet je zeker dat je een prothese krijgt die goed past. Althans: zodanig, dat het bijna perfect is.

 

 

Mensen kunnen zich bij ons aanmelden. Ze zien onze advertising, onze advertenties en onze berichten langskomen via social media en op Google, en als je daar de lieve tandprotheticus ziet staan, dan kan je een webformulier insturen - dus gewoon een formulier dat je ziet staan op de pagina van de tandprotheticus bij jou in de buurt. Wij zorgen dan verder voor de aanmelding: wij maken contact met de tandprotheticus en je wordt dan direct gebeld door de tandprotheticus zelf. 


Bekijk hier de website van De Lieve Tandprotheticus.


Volg De Lieve Tandarts op Facebook

Volg De Lieve Tandarts op Twitter

Volg De Lieve Tandarts op LinkedIn

Volg De Lieve Tandarts op Instagram

Volg De Lieve Tandarts op Google


Vind ook je Lieve Tandarts. Klik hier.

Blijf op de hoogte

De Lieve Tandarts

Platform voor lieve tandartsen

Dravikweg 10

1861 XP Bergen (NH)

info@delievetandarts.nl

Gratis nieuwsbrief ontvangen?Kies je taal


PsyNed is partner van De Lieve Tandarts
psyned is partner van De Lieve Tandarts

Volg ons nu ook op instagram: 

Neem contact op via Whatsapp business: