Vacatures Alexia Kliniek Echt-Weert-Roermond

Vind je ideale baan in Noord-Limburg bij een tandartspraktijk met het keurmerk De Lieve Tandarts. Vestigingen in Weert, Echt en Roermond. Een fijn, gezellig team om mee te werken. Veel persoonlijke aandacht, er wordt echt rekening gehouden met jouw wensen.


Tandarts Noord-Limburg


Angsttandarts Limburg

Functie: Angsttandarts

Locatie: Echt

Waardering: Conform NMT richtlijnen

Aantal uur: Parttime/fulltime

Plaatsing: per direct

Contactpersoon: Judith Teurlings

Bedrijfsprofiel

Onze Alexia Kliniek heeft vestigingen in Echt, Weert en Roermond. Deze moderne tandartspraktijken hebben meerdere behandelkamers, een eigen kinderkliniek en bieden, ooit als eerste in Nederland, narcosebehandelingen aan. De praktijken zijn voorzien van de allernieuwste technieken. Alle laatste technieken worden op de voet gevolgd en geïmplementeerd binnen de praktijk. De medewerkers werken in teamverband en gaan respectvol met elkaar samen. Kwaliteit staat voorop. Onder de medewerkers heerst er een prettige sfeer. Wij zijn daarom op zoek naar een tandarts met een open persoonlijkheid, ook naar de patiënten toe, die het team wil komen versterken.

Functieomschrijving angsttandarts

Wij zijn, vanwege groei, voor onze klinieken op zoek naar een angsttandarts die het leuke team wil komen versterken. Ben je open en gericht op kwaliteit dan ben je van harte welkom. We hebben met name in Echt ruimte voor een full time tandarts. Je komt te werken naast een aantal enthousiaste collega’s. De uitbreiding is nodig vanwege de grote aanwas van nieuwe patiënten die dagelijks onze klinieken vinden.

Arbeidsvoorwaarden

Voor de geschikte kandidaten biedt deze praktijk een prettige werkomgeving, ervaren medewerkers, een leuk team en de nieuwste technieken.

Interesse?

Neem contact op met Judith Teurlings: j.teurlings@alexiakliniek.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld


Tandarts in Echt (Limburg)

Functie: Tandarts

Locatie: Echt

Waardering: Conform NMT richtlijnen

Aantal uur: Parttime/fulltime

Plaatsing: per direct

Contactpersoon: Judith Teurlings

Bedrijfsprofiel

Onze Alexia Kliniek heeft vestigingen in Echt, Weert, Roermond en Kerkrade. Deze moderne tandartspraktijken hebben meerdere behandelkamers, een eigen kinderkliniek en bieden, als eerste in Nederland, narcosebehandelingen aan. De praktijken zijn voorzien van de allernieuwste technieken. Alle laatste technieken worden op de voet gevolgd en geïmplementeerd binnen de praktijk. De medewerkers werken in teamverband en gaan respectvol met elkaar samen. Kwaliteit staat voorop. Onder de medewerkers heerst er een prettige sfeer. Wij zijn daarom op zoek naar een tandarts met een open persoonlijkheid, ook naar de patiënten toe, die het team wil komen versterken. Affiniteit met angstpatiënten is een pre.

Functieomschrijving

Wij zijn, vanwege groei, voor onze klinieken op zoek naar een tandarts die het leuke team wil komen versterken. Ben je open en gericht op kwaliteit dan ben je van harte welkom. We hebben met name in Echt ruimte voor een full time tandarts. Je komt te werken naast een aantal enthousiaste collega’s. De uitbreiding is nodig vanwege de grote aanwas van nieuwe patiënten die dagelijks onze klinieken vinden.

Arbeidsvoorwaarden

Voor de geschikte kandidaten biedt deze praktijk een prettige werkomgeving, ervaren medewerkers, een leuk team en de nieuwste technieken.

Interesse?

Neem contact op met Judith Teurlings: j.teurlings@alexiakliniek.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Blijf op de hoogte

De Lieve Tandarts

Platform voor lieve tandartsen

Raadhuisstraat 2-4

1861 KS Bergen (NH)

info@delievetandarts.nl

Gratis nieuwsbrief ontvangen?Kies je taal


PsyNed is partner van De Lieve Tandarts
psyned is partner van De Lieve Tandarts

Volg ons nu ook op instagram: 

Neem contact op via Whatsapp business: