Websiteondersteuning voor lieve tandartsen

Om de online reputatie van tandartsen te verbeteren, bieden wij ondersteuning bij social media. Daarnaast kunt u tegen gereduceerd tarief een compleet nieuwe website krijgen. Hiermee wordt u beter gevonden en kunnen patiënten zich eenvoudiger (online) aanmelden bij uw praktijk.

Het maandbedrag is voor updates en onderhoud. Wijzigingen en aanpassingen op basis van fair use policy. Kiest u ervoor de website zelf te onderhouden, dan vervalt het maandbedrag. U betaalt dan zelf de kosten voor hosting en domeinregistratie.

 

Extra's voor lieve tandartsen

  • Ondersteuning social media
  • Complete website tegen gereduceerd tarief 
  • Persberichten op aanvraag
  • Netwerkbijeenkomsten en evenementen
  • Nieuwsbrieven voor 'slapende patiënten'
  • Gratis bemiddeling voor beter foto- en/of videomateriaal

Let op: de op deze pagina getoonde pakketprijzen gelden exclusief voor tandarts(praktijk)en die in het bezit zijn van het keurmerk De Lieve Tandarts.

 

Heeft u het keurmerk niet? Neem vrijblijvend contact op om te kijken of uw praktijk in aanmerking komt. Het onderstaande formulier is bedoeld voor wie het keurmerk al in bezit heeft en meer informatie wil over de websitepakketten.Ja, ik wil meer informatie over de websitepakketten en/of andere ondersteuning voor de promotie van mijn tandartspraktijk


Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel ons op 06-15296709. 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.