Dank je voor je interesse in De Lieve Tandarts!

We vertellen je op deze pagina graag meer over ons initiatief en daarbij behorende missie. Liever in gesprek? Bel ons rechtstreeks op  06-15296709

De lieve tandarts

'Lieve tandartsen' zijn tandartspraktijken die de patiënt centraal stellen en de mondzorg en gezondheid van mensen op de eerste plaats hebben staan (zie criteria op deze pagina). De term 'lief' is niet toevallig gekozen, maar geeft kort en uitdagend weer waar volgens ons de nieuwe tandarts aan dient te voldoen. Je kunt het eigenlijk niet van je zelf zeggen, maar vaak hoor je via de indirecte weg dat je 'lief' bent. Wij verzorgen de promotie van de goede reputatie voor jouw tandartspraktijk. Een bevestiging van wat je al jaren in de praktijk brengt voor je patiënten.
Potentiële nieuwe patiënten vertellen we via allerlei kanalen dat je ons keurmerk draagt.

Nieuwe patiënten melden zich aan via ons platform of rechtstreeks bij je praktijk.

Klik hier voor de testimonials van aangesloten lieve tandartsen.

Waarom een platform voor lieve tandartsen?

De Lieve Tandarts matcht veel nieuwe patiënten met Lieve Tandartspraktijken en begeleidt indien nodig de patiënt bij het aanmelden of het maken van de afspraak.
Het keurmerk is zichtbaar in de praktijk en op een speciale pagina van deze website brengen we je extra onder de aandacht.

We besteden daarnaast veel aandacht aan Lieve Tandartsen via o.a. sociale media en nieuwsbrieven.Werkwijze

Criteria lieve tandarts

  • Is goed bereikbaar
  • Stelt wie angstig is op zijn/haar gemak
  • Is volledig transparant over de behandeling én de kosten
  • Neemt de tijd voor elke patiënt 
  • Stelt het belang van de patiënt voorop
  • Geeft een patiënt het gevoel van controle tijdens de behandeling
  • Doet al het mogelijke om een patiënt pijnloos te behandelen 

Intake

Wij komen voor een intake bij je langs op een tijdstip dat het jou en de praktijk schikt. Op basis van de criteria, reeds aanwezige kwaliteitskeurmerken en bestaande beoordelingen door patiënten kennen wij al dan niet ons keurmerk toe. Het Lieve Tandarts-keurmerk is een jaar geldig. Na het jaar bespreken we hoe we verder gaan, onder meer aan de hand van de beoordelingen van de patiënten en jouw ervaringen.

Kosten

Wij brengen continu nieuwe patiënten aan en maken kosten met het bezoeken en selecteren van de liefste tandartsen van het land, de uitgifte van het keurmerk en de lokale en landelijke promotie om tandartsmijders weer in de tandartsstoel te krijgen. Omdat wij die hoge kwaliteit willen blijven garanderen vragen wij je ons initiatief te steunen met een maandelijkse bijdrage. 

 

Bijdrage

 

Tandartsen betalen een bijdrage van € 95,- (excl. BTW) per tandartspraktijk per maand. Speciaal tarief voor starters en praktijken die ons initiatief ondersteunen maar niet actief patiënten willen laten werven. Neem contact met ons op of bel direct 06-15296709Ja, ik meld me vrijblijvend aan bij De Lieve Tandarts!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.