Welkom, lieve tandarts!

U heeft flyers, posters en een sticker met het keurmerk ontvangen. Als dat nog niet zo is, komt dit materiaal zo spoedig mogelijk uw kant op. Wij vragen u de sticker op een zichtbare plaats op de deur van uw praktijkruimte plaatsen, of rond de entree van de praktijk. De flyer kunt u in de wachtkamer neerleggen. Voor de posters vindt u vast ook wel een goede plek!

 

Om snel uw presentatie te kunnen maken op onze website vragen we u ons zo snel mogelijk goed fotomateriaal toe te sturen (liefst van het team en van de praktijk). Dat kan naar info@delievetandarts.nl

U wordt een dezer dagen door Fabian benaderd voor een interview voor het eerste persbericht. U kunt hem zelf ook alvast een mailtje sturen via fabian@delievetandarts.nl

Op deze pagina vindt u daarnaast uw starterskit.


Complete starterskit voor lieve tandartsen

Het keurmerk van De Lieve Tandarts mag u gebruiken zolang u aangesloten, goedgekeurd en betalend lid bent. Het logo is te gebruiken op uw website, Sociale Media, in uw drukwerk, nieuwsbrieven en andere uitingen.

Reviews

We willen graag het verzamelen van reviews onder uw aandacht brengen. Kunt u na een bezoek aan uw praktijk de volgende link toesturen aan uw patiënten? Wij delen een review altijd met u en geven u de gelegenheid te reageren vóór publicatie. https://www.delievetandarts.nl/beoordeling-tandarts/


Keurmerk 2019

Advies: plaats het actuele keurmerk (dat het logo bevat) van de lieve tandarts op uw website. Dat is belangrijk voor de herkenbaarheid. We maken veel promotie, dan is het fijn dat bezoekers op uw website onze samenwerking bevestigd zien.  Patiënten geven aan dat het zien van het logo van de lieve tandarts in de praktijk hen geruststelt. Dit is zowel bij binnenkomst het geval als wanneer zij in de wachtkamer zitten. 

Download de keurmerken

Download
Keurmerk 2019
Het keurmerk 2019 voor tandartspraktijken (liggend) met het Keurmerk De Lieve Tandarts
de lieve tandarts-2019.jpg
JPEG-bestand 897.8 KB
Download
Keurmerk De Lieve Tandarts 2019 - vierkant
Het keurmerk 2019 (square) voor tandartspraktijken met het Keurmerk De Lieve Tandarts
Keurmerk_def_2019_square_tandarts.jpg
JPEG-bestand 457.2 KB

Inhoud webpagina

Advies: maak een aparte pagina over onze samenwerking met het logo van De Lieve Tandarts. Dan weten zowel bestaande als nieuwe patiënten u beter te vinden en weten ze zeker dat ze goed zitten!

Download
Opzet webteksten
Download het tekstvoorstel voor uw website en pas het aan
webtekstenDLT.docx
Microsoft Word document 69.5 KB

Mailing slapende patiënten

Vertel uw patiënten dat u een lieve tandarts bent en activeer daarnaast ‘slapende patiënten’ door hen uit te nodigen een afspraak te maken. Uit eerdere testen is gebleken dat de nieuwsbrief voor slapende patiënten tot wel 20 terugkerende patiënten per mailing op kan leveren. U vindt hieronder het format.

Download
Mailing slapend patiëntenbestand
Mailing_slapend_patientenbestand_opzet.d
Microsoft Word document 15.5 KBVolg De Lieve Tandarts op sociale media. Handig!

Wij posten elke week diverse berichten op sociale media als Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en GooglePlus. U kunt deze berichten vrijuit delen. Dat is handig voor u zodat u beschikt over gratis content die verantwoord is en altijd vanuit perspectief van De Lieve Tandarts wordt geschreven. 

Volg ons op Facebook

Volg ons op Twitter

Volg ons op LinkedIn

Volg ons op Instagram

Volg ons op Google

Extra's

 

 • Fabian van De Lieve Tandarts neemt contact met u op voor een persbericht over uw praktijk.
Download
Voorbeeldposter (in JPG)
poster_voorbeeldontwerp.jpg
JPEG-bestand 1.3 MB


Congres De Nieuwe Tandarts 24 januari 2020

Een congres over nieuwe, lieve, drempelloze, preventieve en niet-invasieve mondzorg. Nieuwsgierig geworden? Bekijk www.denieuwetandarts.com


Bedankt dat u ons steunt in onze missie heel Nederland naar de tandarts te krijgen!

 • U heeft oprechte aandacht voor elke patiënt, jong, oud, slechte en goede tandenpoetsers.
 • U bent tandarts geworden om mensen te helpen. Angstpatiënten laat u zien dat u ook op een prettige manier geholpen kunt worden.
 • U praktijk is goed bereikbaar - ook telefonisch en online.
 • U bent 'lief zoals uw moeder lief was'. Dus niet alleen met veel aandacht voor de ander, maar ook op z'n tijd een zetje in de rug en een goedbedoelde pittige aansporing.
 • U staat open voor nieuwe patiënten en kunt hen zo nodig extra tijd en aandacht geven als zij angstig zijn of de tijd om een andere reden nodig hebben.
 • U heeft de kwaliteitskeurmerken die nodig zijn om het tandartsberoep uit te oefenen.

Met het keurmerk van De Lieve Tandarts....

 • draagt u bij aan 'lievere' mondzorg in Nederland;
 • komt uw praktijk positief onder de aandacht via ons bemiddelingsplatform, via social media, events, persberichten en onze nieuwsbrief;
 • zorgen we ervoor dat u beter vindbaar wordt op Google en in andere zoekmachines (organisch en via betaalde promoties);
 • ontvangt u promotiemateriaal;
 • neemt u gratis deel aan de jaarlijkse Lieve Tandarts MeetUp! (in 2018 op 29 september in Bergen, NH)
 • maakt u deel uit van een nieuw netwerk van gelijkgestemde tandartsen, mondhygiënisten en orthodontisten dat kennis deelt en nieuwe initiatieven ontplooit.

Blijf op de hoogte

De Lieve Tandarts

Platform voor lieve tandartsen

Raadhuisstraat 2-4

1861 KS Bergen (NH)

info@delievetandarts.nl

Gratis nieuwsbrief ontvangen?Kies je taal


PsyNed is partner van De Lieve Tandarts
psyned is partner van De Lieve Tandarts

Extra informatie