Wie gingen je voor naar De Lieve Tandarts?

Wie meldden zich al aan bij ons platform? In september 2019 staat de teller op ruim 4200 patiënten voor wie we via ons platform een nieuwe praktijk gevonden hebben. En nog veel meer mensen meldden zich rechtstreeks aan.

Dat waren vaak gezinnen die gingen verhuizen of ouders die een lieve tandarts voor hun kinderen zochten. Maar ook best veel mensen die al heel lang niet naar de tandarts waren geweest en voor wie de drempel best hoog was geworden. Wij konden ze helpen, ook als ze de stap moeilijk vonden - bijvoorbeeld vanwege nare ervaringen in het verleden. De medewerkers bij de tandarts- en mondzorgpraktijken met ons keurmerk hebben veel ervaring weten hoe ze je tegemoet moeten treden. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden in september 2019:


26-9-2019

Tandartspraktijk en plaats: Friends4Dents, den Dungen

Bericht: Lieve tandarts,

Ik ben opzoek naar een nieuwe tandarts. In de buurt. En woon sinds kort praktisch om de hoek.  Mag ik voortaan bij jullie op controle? Kunnen we een nieuwe afspraak plannen?

BVD.

Mvg

 


24-9-2019

Tandartspraktijk en plaats: Tandartsenpraktijk de Witte, Ermelo

 

Bericht: Extreem angstig voor tandarts bezoek. Graag hulp bij het aanmelden bij de Witte, jullie mogen mij bellen op aangegeven nummer.


24-9-2019

Tandartspraktijk en plaats: Meppel

 

Bericht: Goedemorgen,

Hier een radeloze moeder met een verwaarloosd gebit.... Ik wil zó graag iets laten doen aan m'n tanden, ik heb veel pijn... Het wordt steeds erger als ik in de spiegel kijk! Ik heb zoveel angst ontwikkeld, zeker na de laatste keer bij de tandarts toen de verdoving niet werkte en mijn kies getrokken moest worden! Ik heb nog nooit zoveel pijn gehad... En nu durf ik helemaal niet meer, maar ik wil een goed voorbeeld zijn voor mijn kinderen!!

(...)

Mijn partner heeft ook last van z'n onder gebit, bovenin heeft hij een prothese...

Kunnen jullie mij en dan dus ons allemaal.... helpen?


15-9-2019
Tandartspraktijk en plaats: de lieve tandartspraktijk van Leeuwen, Leiden

 

 

Bericht: "Goedendag, graag zou ik een afspraak maken met de lieve tandarts. Ik begreep dat jullie ook een vrouwelijke tandarts hebben? Daar zou ik graag een afspraak mee maken.

Ik ben al enige tijd niet naar de tandarts geweest (vanwege angst) en ben ook niet gesaneerd. 

De reden dat ik nu naar de tandarts wil/ moet is dat er volgens mij een vulling uit mijn kies is gevallen.

 

Hoop spoedig van jullie te vernemen.

Met vriendelijke groet,"

X


14-9-2091
Nieuw bericht via je contactformulier op: https://www.delievetandarts.nl/samen-naar-de-lieve-tandarts/ 

 

Ik wil meer weten over...: Angst voor de tandarts


11-9-2019

Tandartspraktijk en plaats: Purmerend

 

Bericht: "Ik woon nog niet zo lang in deze regio. Heb al mijn leven lang grote angst voor de tandarts, mede door slechte ervaringen. Ik ben op zoek naar een nieuwe tandarts in dit gebied. Helemaal omdat er een vulling en kies gebroken is wat tot een behoorlijke ontsteking heeft geleid. Kunnen jullie mij hiermee helpen, ondanks mijn angst en schaamte dat ik het zover heb laten komen? Alvast bedankt."

25-9-2019

Tandartspraktijk en plaats: Kennedyplein Purmerend

 

Bericht: Hoi,

Ik ben al een tijdje bang om naar de tandarts te gaan en ben het steeds aan het uitstellen maar heb een beetje last van mijn kaak gekregen. Ik zit eigenlijk bij een andere tandartspraktijk.


24-9-2019

Tandartspraktijk en plaats: De lieve tandarts Pijnacker

 

Bericht: Ik wil graag mezelf en mijn 2 dochters van 4 jaar en 22 maanden aanmelden.

Ikzelf heb echt angst om naar de tandarts te gaan en ben dan ook al jaaaaaaaren niet meer geweest :-(


14-9-2019

Tandartspraktijk en plaats: De kiezel, Noord Scharwoude

 

 

Bericht: "Goeden dag ik wil graag samen met mijn dochter graag als klant bij jullie aanmelden. Ben op zoek naar een tandarts dichterbij in de buurt."


13-9-2019

Tandartspraktijk en plaats: Amersfoort

 

Bericht: "In januari in verband met mijn verhuizing overgestapt naar een tandarts in X (bij mijn werk in de buurt). Daar ben ik na een bezoek niet tevreden over en daarom deze aanmelding bij jullie op basis van de info op de site."


13-9-2019

Tandartspraktijk en plaats: De Lieve Tandarts Nieuwegein

 

Bericht: Beste heer/mevrouw,

"We zijn in Nieuwegein komen wonen en willen ons graag aanmelden bij jullie praktijk. Ik heb een zoon van 5 jaar en wil graag een afspraak voor hem maken."

Groet,

Z


10-9-2019

Tandartspraktijk en plaats: De Lieve Tandarts Voorburg

 

Bericht: "Ik meld mij aan omdat ik door mijn angst voor de tandarts al een tijdje niet meer durf te gaan, hoewel ik weet dat het zeer belangrijk is."


Vind hier ook je lieve tandarts

Meld je dochter aan bij een Lieve tandarts bij jou in de buurt - Platform De Lieve Tandarts
Meld je dochter aan bij een Lieve tandarts bij jou in de buurt

Volg De Lieve Tandarts op Facebook

Volg De Lieve Tandarts op Twitter

Volg De Lieve Tandarts op LinkedIn

Volg De Lieve Tandarts op Instagram

Volg De Lieve Tandarts op Google


Blijf op de hoogte

De Lieve Tandarts

Platform voor lieve tandartsen

Raadhuisstraat 2-4

1861 KS Bergen (NH)

info@delievetandarts.nl

Gratis nieuwsbrief ontvangen?Kies je taal


PsyNed is partner van De Lieve Tandarts
psyned is partner van De Lieve Tandarts

Extra informatie