Over De Lieve Tandarts

In de zomer van 2017 zijn we gestart met Platform De Lieve Tandarts. Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen in Nederland weer naar de mondhygiënist en tandarts te laten gaan. We willen de drempels zo laag mogelijk maken door actief te helpen de stap weer te zetten. De term 'lieve tandarts' helpt daarbij. Inmiddels hebben door onze bemiddeling bijna 6000 mensen de weg weer gevonden naar goede, preventieve mondzorg in een praktijk die aangesloten is bij ons platform. We bezoeken alle praktijken die zich aanmelden en bepalen door onderzoek en een uitvoerige intake of de praktijk voldoet aan onze criteria. Patiënten betalen niet voor onze bemiddeling. Dat doen de tandarts- en mondzorgpraktijken die meedoen.

Team van de Lieve Tandarts

Ons team bestaat uit de volgende zelfstandige ondernemers: v.l.n.r. Jan Henk Nawijn (initiatiefnemer, dagelijkse leiding), Maresa Jacobse (communicatie), Anneli Belovics (account management), Ilse Vaessen (cursussen voor assistenten), Fabian Bijman (teksten voor de website, persberichten) en Mark Ogertschnig (strategie, pr en marketing).


Over De Lieve Tandarts

Wist je dat meer dan drie miljoen mensen in Nederland niet regelmatig naar de tandarts gaan?  800.000 Nederlanders gaan zelfs helemaal niet meer omdat ze de stap niet kunnen maken omdat ze dat te lastig vinden. Dat kan anders! 

 

De Lieve Tandarts is een platform met de missie om zoveel mogelijk Nederlanders weer te laten stralen. We kunnen je via een lieve tandarts of mondhygiënist die we goed kennen helpen aan een prachtig gebit en een gezonde mond.

 

Om welke reden je ook niet (meer) naar de tandarts gaat, wij helpen je op weg.

Wil je overstappen naar een lieve tandarts? Dat kan ook en is zo gebeurd.

 

Je kunt ons telefonisch bereiken op  06-54763177Lees hier de veelgestelde vragen aan de Lieve Tandarts


"Je hoeft niet al je tanden te poetsen, alleen de tanden die je graag wilt behouden." - anonieme tandarts, 2016


Disclaimer

De Lieve Tandarts doet er alles aan om juiste, volledige en actuele informatie te geven. Hierin is De Lieve Tandarts afhankelijk van informatie door derden, zoals openbare informatiebronnen en zorgverleners. De Lieve Tandarts kan mede om die reden niet aansprakelijk worden gesteld voor tekortkomingen en eventueel daaruit voortvloeiende klachten, schade c.q. kosten veroorzaakt door derden, zoals zorgverleners. De Lieve Tandarts behandelt alle informatie en gegevens vertrouwelijk en zal niets aan anderen kenbaar maken zonder dat hiervoor toestemming is gegeven.

Blijf op de hoogte

De Lieve Tandarts

Platform voor lieve tandartsen

Dravikweg 10

1861 XP Bergen (NH)

info@delievetandarts.nl

Gratis nieuwsbrief ontvangen?Kies je taal


PsyNed is partner van De Lieve Tandarts
psyned is partner van De Lieve Tandarts

Volg ons nu ook op instagram: 

Neem contact op via Whatsapp business: