Welkom Lieve tandarts. Meld je je ook aan?

Welkom Lieve Tandarts
Welkom Lieve Tandarts

Ben jij ook een lieve tandarts en wil je in aanmerking komen voor ons keurmerk?

Hoe werkt het?

Wat is De LieveTandarts?

De Lieve Tandarts is een bemiddelingsplatform dat patiënten en klantvriendelijke, 'lieve' tandartsen bij elkaar brengt door directe, slimme bemiddeling.
Ons doel is tweeledig: meer mensen frequent naar de tandarts te laten gaan en de mondgezondheid in het algemeen te bevorderen.

 

Als tandarts kun je je aansluiten bij onze missie. Meld jouw praktijk aan als je onze doelstellingen onderschrijft en laat meer patiënten in de tandartsstoel plaatsnemen.


Lees op Dental Info de referentie van een lieve tandarts van het eerste uur.


Lieve Tandarts Keurmerk 2019


Testimonial Amée Swart

Jij bent ook een lieve tandarts, want:

 • Je hebt persoonlijke aandacht voor elke patiënt, jong, oud, slechte en goede tandenpoetsers.
 • Je bent tandarts geworden om mensen te helpen. Patiënten die het lastig vinden naar de tandarts te gaan laat je merken dat je ook op een prettige manier geholpen kunt worden.
 • Je praktijk is goed bereikbaar - ook telefonisch en online.
 • Je bent 'lief zoals je moeder lief was'. Dus niet alleen met veel aandacht voor de ander, maar ook op z'n tijd een zetje in de rug en een goedbedoelde pittige aansporing.
 • Je staat open voor nieuwe patiënten en kunt hen zo nodig extra tijd en aandacht geven als zij nerveus zijn of de tijd om een andere reden nodig hebben.
 • Je hebt de kwaliteitskeurmerken die nodig zijn om het tandartsberoep uit te oefenen.
 • Je vindt het leuk en waardevol om met collega's in het netwerk kennis en ervaringen te delen
 • Je verdiept je graag in nieuwe technieken en methodes om jouw zorg te verbeteren en je bent in staat om jouw visie op persoonlijke, moderne zorg te delen in je praktijk
 • Je bent goed voor de mensen die met je samenwerken.

Met het keurmerk van De Lieve Tandarts....

 • draag je bij aan 'lievere' mondzorg in Nederland;
 • komt je praktijk positief onder de aandacht via ons bemiddelingsplatform, via social media, events, persberichten en onze nieuwsbrief;
 • zorgen we ervoor dat je beter vindbaar wordt op Google en in andere zoekmachines (organisch en via betaalde promoties);
 • ontvang je promotiemateriaal, zoals e-mail- en social content (gratis te gebruiken berichten over de mondzorg die je kunt delen met jouw volgers), flyers, het jaarlijks variërende keurmerk (als sticker en als digitaal beeldmerk) en posters/banners voor in de praktijk;
 • helpen wij je reviews te verzamelen van tevreden patiënten;
 • maak je deel uit van een netwerk van gelijkgestemde tandartsen, mondhygiënisten, en andere mondzorgprofessionals dat kennis deelt en nieuwe initiatieven ontplooit.
 • profiteer je van cursussen en congressen op maat tegen sterk gereduceerd tarief
 • plaatsen we gratis je vacatures op onze website en op onze social mediakanalen

Je kunt ons telefonisch bereiken op  06-15296709


Intake en prijzen

We doen vooronderzoek en komen bij je langs voor een presentatie, lopen samen een vragenlijst door en maken een ronde door de praktijk. Als de intake succesvol verloopt krijg je het keurmerk van bemiddelingsplatform De Lieve Tandarts. Voor het meest gangbare Goudpakket vragen we een vergoeding van € 99,-  per maand. (excl. BTW, maandelijks vooraf te factureren). Lees meer over ons nieuwe Ivoorpakket. 

Goud- en Ivoorpakketten die je gebruikt in de marketing via De Lieve Tandarts
Goud- en Ivoorpakket De Lieve Tandarts

Speciaal tarief voor starters en ambassadeurs van De Lieve Tandarts

Speciaal tarief van € 49,- tot € 79, - voor startende praktijken en voor praktijken die ons initiatief willen ondersteunen maar niet actief patiënten willen laten werven door ons.  Als ambassadeur krijg je een jaar lang 10% korting per een collega-praktijk die je aanbrengt - de nieuwe praktijk die je aanbrengt krijgt die 10% korting ook.  Neem contact op met ons voor overleg.


Testimonial van Jeffrey Knip, Tandartspraktijk Keijzershof


Ja, ik meld me vrijblijvend aan bij De Lieve Tandarts


Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel ons op 06-15296709 (ook voor referenties). 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.