Welkom lieve tandarts!

Bekijk testimonials van tandartspraktijken uit Alkmaar, Breda, Bunschoten en Pijnacker hier


Wil je ook in aanmerking komen voor ons keurmerk?

De Lieve Tandarts is een bemiddelingsplatform dat patiënten en patiëntvriendelijke, 'lieve' tandartsen bij elkaar brengt.
We willen meer mensen regelmatig naar de tandarts en mondhygiënist laten gaan. Dat bereiken we door de bij ons aangesloten praktijken in het zonnetje te zetten en veel te vertellen over moderne mondzorg. Daarmee nemen we de drempels weg om naar de tandarts of mondhygiënist te gaan.

 Als tandarts- of mondzorgpraktijk kun je je aansluiten bij onze missie. We komen graag vrijblijvend bij je langs op de praktijk om je meer te vertellen. Bel ons op of vul het formulier hieronder in voor onze presentatie en de intake.


Met het keurmerk van De Lieve Tandarts....

  • draag je bij aan 'patiënt-vriendelijker' mondzorg in Nederland;
  • komt je praktijk positief onder de aandacht via social media, events, persberichten en onze nieuwsbrief;
  • zorgen we ervoor dat je beter vindbaar wordt op Google en in andere zoekmachines (organisch en via betaalde promoties);
  • ontvang je promotiemateriaal, zoals e-mail- en social content (gratis te gebruiken berichten over de mondzorg die je kunt delen met jouw volgers), flyers, het jaarlijks variërende keurmerk (als sticker en als digitaal beeldmerk) en posters/banners voor in de praktijk;
  • helpen wij je reviews te verzamelen van tevreden patiënten;
  • maak je deel uit van een leuk, groeiend netwerk van tandartsen, mondhygiënisten, en andere mondzorgprofessionals dat kennis deelt en nieuwe initiatieven ontplooit;
  • profiteer je van cursussen en congressen  tegen sterk gereduceerd tarief;
  • plaatsen we gratis je vacatures op onze website en op onze social mediakanalen.


Er zijn diverse mogelijkheden voor samenwerking, afhankelijk van de mate van promotie van je praktijk. We vragen vergoedingen van € 39,- tot € 129,- (excl. btw) per maand.
We kunnen je online marketing ook helemaal uit handen nemen mocht je hiervoor binnen je praktijk geen mogelijkheden hebben. Neem dan contact met ons op voor een voorstel op maat.

(meer informatie over de vormen van samenwerking)


Ik meld me vrijblijvend aan voor een presentatie en (eventueel) de intake

Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel ons op 06-54763177 (ook voor referenties). 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Meer informatie lees je hier